marți, 21 februarie 2012

Politica, politica si iar politica

De mai multi ani de zile, aproape toate prosturile de tv romanesti ne tot baga politica pe gat. De la voturi, la schimbari de legi, partide, pana la furtisaguri si viata personala a politicienilor, asta ne este zilnic dat sa vedem. Uitandute 2 zile la stirile de la tv a treia zi stii ce urmeaza, si anume: crime, politica, violuri si fotbal. Stim cu totii ca traim intr-o tara unde senzationalul se consuma foarte mult sau cel mai mult, dar de ce trebuie sa va prostituati toti si sa oferiti ce ofera si Diaconescu? Sunt de parere ca ar trebui sa avem si un canal tv unde sa se prezinte stiri de bine, tot ceea ce se intampla de bine in Romania, cum ar fi “cutare politician a fost inchis”, “nu stiu cine a castigat un premiu”, “cutarica investitor a reusit sa se remarce pe piata”, etc. Cred ca ar fi mestecate de public si astfel de stiri, poate chiar ar influenta in bine gandirea si atitudinea oamenilor. Stim deja ca in Romania se fura, nu mai este cazul sa facem o lista cu politicientii care fac asta pentru ca sunt sigur ca toti sunt implicati. Nu inteleg de ce ne trebuiesc atatea partide si atatia politicieni. Am putea mult mai bine sa avem niste posturi care trebuiesc ocupate si pe fiecare sa fie ales un anumit om in functie de niste criterii fixe. Nu cred ca este nevoie de mafie, de partide, de cumparare de voturi, s.a pentru a se face asta si nici intr-un caz la un interval de 4 ani. Cand omul nu isi mai face treaba nu trebuie lasat sa prinda radacini acolo, il schimbam pur si simplul cu un altul mai competent si capabil sa isi duca indatoririle la capat.

17 comentarii:

  1. Ai dreptate !
    Si eu ma ingrozesc de ce arata la tv..Cat despre poza ...spune totul !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai punctat unul dintre motivele care ma determina sa nu deschid televizorul zile intregi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt total deacord cu tine...politica si iar politica...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate! chiar m-am saturat de ateata stiri proaste pe la tv si am cam incetat sa ma mai uit asa ca inainte. Mai bine imi downloadez un film bun sau un serial.

    RăspundețiȘtergere
  5. Defapt, se mai dau si stiri bune. Am vazut eu una. Nu stiu care a reusit sa-si deschida restaurant traditional romanesc la Londra. Dar acest gen de stire e foarte rar... in orice caz, Tvr1, Tvr2, sunt cele mai bune posturi de televiziune romaneasca. Si Acasa Tv, dar acuma o sa ziceti toti: Iu! Telenovele! Bleax! :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Parerea mea e ca televiziunile ne tot baga pe gat aceleasi subiecte pentru a ne infulenta gandirea in anumite moduri... Pentru ca despre multe lucruri, daca nu le-am vedea la TV prezentate intr-un anume fel, am crede altceva - zic eu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Poza face toate cuvintele despre politica :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc tuturor pentru comentarii, intra-devar imaginea spune totul si...ma bucur ca va placut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai primit leapsa de la mine: http://omicaviatacolorata.blogspot.com/2012/02/leapsa-de-la-beto.html :D
    Pooop

    RăspundețiȘtergere