Despre mine


 Goran (Goda) s-a nascut in data de 10 aprilie 1992, in Timisoara. Avand o copilarie mai grea, acesta isi petrecea majoritatea timpului cu mai multi prieteni, pe strazi. 
In anul 2007 se infiinteaza trupa Brigada si chiar daca prima lor piesa nu a avut un succes tocmai urias acestia au hotarat sa isi scoata primul album, insa din cauza unor neintelegeri acesta porneste singur pe drumul sau in muzica, dorind sa isi scoata primul album solo. Inca din anul 2007 incepe sa contribuie contribuie la productia mai multor piese a diversilor artisti din hip-hop-ul romanesc.
Printre artistii sai preferati se numara 2pac, Eminem, Dr.Dre, The Game, Sisu si Nate Dogg.  El merge pe ideea ca "orasul in care te-ai nascut trebuie respectat indiferent de cine il vorbeste de rau". Desi a fost privit intr-un mod foarte ciudat si chiar urat de multa lume din cauza hainelor largi, al comportamentului si al anturajului, el a ramas fidel stilului de viata adoptat.
Prin ceea ce face doreste sa transmita in primul rand realitatea,atat din viata lui cat si realitatea ce il inconjoara.Rap makes the differences!