vineri, 3 februarie 2012

Drogul de dimineata

M-am trezit azi dimineata ca mi-a sunat telefonul, era o ruda dar eram atat de adormit incat nu mai stiu cine era si ce vroia. Am inchis telefonul si mi-am facut teleghidat o cafea, langa ea pachetul de tigari si bricheta. Cred ca inca dormeam cand am facut asta, penru ca, cand m-am sters bine la ochi eram in fotoliu cu pachetul de tigari langa mine si un ness. Sa intiparit atat de bine chestia asta cu cafeaua si tigarile ca nu vad o zi normala fara o dimineata cu tigari si cafea.

Chestia asta declanseaza in creierele noastre dependenta, la fel ca drogurile. Oare exista fundatii si campanii sa te lasi de cafea? De tigari si droguri sunt mii, la cafea nu sa gandit nimeni? Fiindca eu ma uit la o cafea si zic "unde e tigarea"? ...sau chiar m-as gandi la un joint, sa "animez" cafeaua. Nu am auzit pe nimeni sa dea vina pe cafea. Cum suna "cafeaua te ucide! Un expresso mic azi, 1 an in minus la viata" ?

35 de comentarii:

  1. Foarte interesant :))
    La fel fac si eu, numai ca in loc de cafea este telefonul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. din fericire eu nu beau cafea şi nici nu fumez, dar asta nu-mi îmbunătăţeşte dimineţile :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare isi face viata cum vrea.Mai tarziu noi vom plati pentru relele facute.

    RăspundețiȘtergere
  4. E o chestie si cu ,cafeaua asta..Parca ai impresia ca te trezeste,o fi doar in mintea noastra?..eu nu beau cafea..Poate ma mai mint uneori ca pot invata mai mult daca beau o cafea,stand peste noapte,desi nu stiu ce sa zic!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu beau cafea, nu-mi place!!! si nu pot sa va inteleg pe voi, cei care consumati asa ceva ;)). in fine, fiecare cu ale lui.
    dar sa stii ca daca vrei, poti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cafeaua asta neserioasa :d

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte interesant :>:> chestia asta cu cafeaua este exact ca un drog. toate creaze depedente dar nu recunoasteti:p like:-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuze am vrut sa scriu creaza:) dar am gresit:D m-am grabit

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar as avea nevoie de o campaie anti-cafea:))))
    super tare...

    RăspundețiȘtergere
  10. Vezi, vezi typo: s-a nu (sa).

    Aşa, da cum văd cafeaua şi eu am nevoie de tutun. Cum văd tutunu' am nevoie de cafea. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Inlocuieste cafeaua cu un capuccino. Nu este atat de daunator dar nici nu este atat de "tare" ca o ceasca de cafea :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Vad ca fiecare da vina pe ceva...ba cafeaua ...ba tigarile. Pai ce nu este daunator astazi!Si eu consum ambele produse si cred ca daca te simti bine este cel mai important...sa sti ca ai dreptate nimeni nu a facut campanie sa nu mai consumam cafea...si totusi cafeaua mai este buna si ea la ceva...cu tigarile sunt de acord ca nu sunt bune...dar asta este.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu ce sa zic .. mie nu-mi place cafeaua:d .. si nu fumez ..:)

    RăspundețiȘtergere
  14. De cafea nu am fost "dependent" dar de tigari m-am bucurat vreo 11 ani, dupa care am decis sa renunt.. au trecut 2 ani de atunci si sunt convins ca daca pun tigara in gura ma reapuc! :)
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce`ti pica bine...nu te ucide....de ce`ai renunta? sunt alte lucruri care dauneaza...cred eu...batjocura.....ipocrizia altora....sau gandul la...cati copii sufera`n lume....Dar intr`o zi...vom fii misionari!si`i salvam....sunt inocenti....Pup!...faina postarea...faine ganduri..

    RăspundețiȘtergere
  16. pentru ca [ virgula, fir'ar ] cafeaua nu e asa de nociva precum tigarea sau drogu', dar pentru cei cu inima, ca subsemnata, nu e recomandata. ti-ai cam facut un obicei din asta si ti-a intrat in reflex. tre' sa ai o vointa de fier ca sa te lasi si sa te apuci de orice, pana la urma. din cate stiu, cafeaua are si avantaje pentru corp, dar in cantitati mici. so, take care ! scapa de vicii ! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. eu nu pot sa ma trezesc in nicio dimineata fara sa imi beau cafeaua,iar daca nu fac asta nu pot sa "functionez" deloc....

    RăspundețiȘtergere
  18. clar pentru oricine caffeaua si tigara e primu lucru pe care il faci cand te trezesti..

    RăspundețiȘtergere
  19. Cafea, tigari... Bine ca nu consum alcool. In rest, sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Din fericire nu sunt nici cu cafeaua, nici cu tigarile...desi...beau cola (ceea ce e mai rau)...apropo foarte tare ultima fraza!

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu nu fumez si nici nu beau cafea :-?? ,dar si eu beau cola .
    Dar stiu ca ,cafeaua este necesara pentru a sta treaz pentru o zi de munca ,sau plina de activitati !

    RăspundețiȘtergere
  22. Se intampla sa fie zile in care sa nu am timp deloc de cafea... si atunci mor de nervi. Dar de obicei beau una.. doua.. cateodata si trei cafele pe zi. Le iubesc, nu stiu ce sa le fac :x

    RăspundețiȘtergere
  23. Cafeaua este văzută ca o băutură revitalizantă. Mulţi nu văd efectele negative ale cafelei şi continuă să o bea. Mie nu-mi place cafeaua de niciun fel . Are un gust...blleaahh...şi cea cu zahăr e şi mai bleahh..:D
    Prefer un fruct.

    RăspundețiȘtergere
  24. "Cum suna cafeaua te ucide! Un expresso mic azi, 1 an in minus la viata" ? La asta cu cafeaua nu stiu, dar stiam o faza la tigari...1 tigara = minus 30 sec din viata, 1 partida sex = plus 1 min in viata :d Asa ca fumatorule f*** :))

    RăspundețiȘtergere
  25. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4XY5y1q_Fo#!
    That`s pretty much the way I drink my coffee!;))

    RăspundețiȘtergere
  26. priviti un exemplu. bunica mea are diabet si bea cafea. spune ca ii scade tensiunea:) ce parere aveti despre asta?:D o fi bine cred:-?

    RăspundețiȘtergere
  27. Multumesc de comentarii, se pare ca pentru foarte multi este necesara cafeaua :d

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce super, mi-a placut, cu toate ca si eu iubesc cafeaua!!!
    P.S. Ce-i drept - fara Tigari!

    RăspundețiȘtergere
  29. Am citit comentariile si e ciudat faptul ca multi si-au dat seama ca este un drog, cafeaua, dat totusi isi mai pun intrebarea daca dauneaza ? Oricine stie ca drogurile nu sunt bune pentru organism, ca slabesc nervii, distruge memoria. Din cauza nervilor afectati, poate sa apara orice boala in organism ( colesterol marit, palpitatii la inima, cancer, ulcer, probleme cu glandele si multe altele ). O clipa de placere in fiecare zi, poate sa distruga un organism....cred ca nu se merita.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mah,eu din cate am citit cafeaua nu e chiar asa de 'dracu negru'.Daca bei 3-5 cafele pe zi,intr-adevar devine o problema.Dar 1-2 nu fac rau.Cafeaua e o sursa de antioxidanti si atata timp cat iti faci una naturala la ibric si nu bei tampenii gen 3in1 si cappuccino,care au multe chestii sintetice,nu vad nicio problema.Si daca simti ca nu isi mai face efectul,ia o pauza de 3 zile.Organismul va scapa de intoleranta la cofeina.Cat despre faptul ca o asortezi cu o tigara,e discutabila treaba..si nu-s in masura sa comentez :D:D

    RăspundețiȘtergere