duminică, 25 septembrie 2011

Anturajul

     Iti spun inca de la inceput ca nu are nicio legatura cu piesa celor de la Bug Mafia si ca defapt nu exista decat o mica legatura foarte interesanta intre titlu si articol. Iti voi vorbi despre cateva feluri de relatii. Nu sunt adunate din studii facute de cercetatori britanici si nici din carti de psihologie, ci doar...de prin zona. Categoriile in care vor fii clasate sunt pur aleatorii, fara vreo legatura intre ele.
   Relatiile dulci, dar grele: defapt sunt dulci doar cateva saptamani pe an, caci persoanele in cauza stau la sute de kilometri distanta. Desi relatia se desfasoara mai mult virtual, increderea este puternica, asteptarea dureroasa si momentele petrecute impreuna, de vis. Prezinta avantajul ca se epuizeaza mai greu si partenerul poate fi inselat mai usor(aici glumeam, adica poate fi, dar nu o faceti) si dezavantajul ca jumatatea mai slaba intra in depresie destul de des. Multe lacrimi, dar parca in momentul in care sunt impreuna, au meritat. Am dreptate, Mariuse?
  Relatiile obisnuite: bla bla bla bla. Seci, intre doi oameni seci care se comporta precum Bote si Bianca, ci nu cum le place lor. Poate ca s-ar purta cum le place,dar au prea putin creier ca sa afle cum vine asta. Si aici am incheiat scurt.
  Relatiile ???: da, habar n-am cum se le numesc. Tipul baiatului sentimental care asteapta ceva timp dupa o fata. Cand spun ceva timp nu ma refer la o perioada de cateva luni...o sa radeti, dar se intampla sa fie vorba si de ani! Nu vreau sa fiu subiectiv,asa ca nu am sa dau detalii prea mari. In sfarsit, Dumnezeu exista si cei doi ajung sa fie impreuna. Orb de fericire,el nu vede cat de rau ii fuge fundul printesei si o tine in puf indiferent de ce se intampla. Multi nervi pentru nimic,caci seara se lasa cu un pupic dulce care induioseaza inima lui Fat Frumos si merge mai departe... Dar  pana cand, mai Laurentiu?
  Relatiile relatie, tata!: aici este vorba de cele frumoase, care par sau sunt perfecte. Se simte cum dragostea pluteste in aer. Atat de mult timp impreuna si inca exista dorinta si pasiune. Am tot respectul pentru oamenii din astfel de relatii. Dupa mult timp inca ii vad de mana fericiti, parca aflati intr-o lume proprie unde totul le apartine. Si cand spun totul, am un camp ingust de cuvinte, caci ei vor doar iubire. Bravo, Laura!
   Relatiile timide: inca odata folosesc un termen banal, desi nu gasesc altul care sa se muleze la fel de bine pe o relatie neinceputa doar din motivul ca, amandoi isi dau semne ca se plac, se vor, se ah, dar datorita unei temeri pasul cel mare se amana, se amana, se amana. Sper sa reziste la fel de mult ca ferestrele QFort, deoarece sunt sanse ca la un moment dat sa apara un alt cavaler calare pe un scaun alb patat cu scrum si cafea al unui BMW cu toba sparta din `94 si sa fure bibeloul insetat de dragoste. Grabeste-te, Andrei!
  Relatia de o seara: cu totii stim in ce consta, dar mai grav este cand o parte implicata in ea se lipeste automat de celalalt incepand astfel un drum lung si plin de dureri de cap. Este nevoie de munca migaloasa pentru a scapa de  fosta toaleta( stiu ca suna urat, dar este un termen corect, tinand cont de faptul ca am folosit persoana respectiva doar pentru a ne satisface nevoile). Pot ramane mereu urme.
 Relatii ce par interesante:"dap", parca totul se potriveste si implicit vorbim de o relatie mai mult decat interesanta. Se putea folosi un termen mai atractiv, dar fiind de viitor nu stim exact despre ce e vorba. Din cand in cand apare cate o problema, este indepartata usor si isi continua cursul firesc care poate duce in locuri frumoase. Gresesc, sir?



*Acest articol nu a fost un pamflet, dat poate fi tratat ca atare. Depinde de fiecare in parte. Numele reale au fost inlocuite.



12 comentarii:

  1. Puteam sa jur ca o sa postezi ceva astazi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, pot să-ți dau dreptate, astfel de relații vezi la tot pasul cât și în anturajul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant articolul, am citit mai multe articole. Multe felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sweet Lemon: Tot timpul se va gasii cate ceva.

    Lamaitza: Peste tot e la fel, doar ca unora nu prea le place sa recunoasca...si lauda asta strica mult omenirea.

    Costel: Ms mult, te mai astept.

    kyky™: Ma bucur ca a fost si acesta pe placul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multe ai mai postat de cand n-am mai intrat pe aici, vino odata cu piesele alea si vei vedea ce trafic o sa ai atunci:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Suflet de curva: Stiu ca pare poate si umpic amuzanta postarea dar exact asa e...

    Luci: Da man or sa fie si piese cat de curand, sa vi sambata la concert. Pace!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pf,si eu ,ador relatiile relatii,alea lungi ,asa ca s-au cunoscut si parintii intre ei si relatia are vreo 2-3 ani in spate ! si tot respectul pentru cei care sunt intr-o asemenea relatie . ^^
    Si relatiile de o seara ,alea sunt pur si simplu,plictisitoare,pentru mine,cel putin ,adica,o seara impreuna si dupa uitam totul ,asta cum vine ?Oricum ,fiecare cu treaba lui.Si relatiile la distanta,o mare porcarie. Mai ales cand nici nu sunt posibilitati ca cei 2 sa se intalneasca vreodata fata in fata. Mai stiu eu pe cineva apropiat mine,care,teoretic sufera,fata de el la telefon ,si fata de mine e cu "da-l dracu,pentru ca eu sunt aici,si el e acolo,langa tine,deci sa faca ce vrea,da nu cu tine' asa ca...nici astea,dupa parerea mea,nu isi au rostul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Julieta: Da, ai dreptate relatiile la distanta sunt aiurea si mai niciodata nu vor avea un sfarsit bun pt ca partenetul/partenera cand are nevoie de...si tu nu esti acolo e clar ca isi va gasi altu. Relatiile de o seara sunt binevenite uneori ori la o despartire, ori cum ai zis tu...din plictiseala. Iar relatiile de cele mai lunga durata sunt cele mai bune nici nu intra la indoieli...pacat insa ca toate sunt frumoase doar la inceput!

    RăspundețiȘtergere
  9. OFERTA DE ÎMPRUMUT LEGITAT LA 3% INTERESE.

    Bună ziua tuturor celor care citesc acest lucru, aceasta nu este o reclamă, ci o recenzie bună despre femeia care mi-a acordat împrumut pentru a-mi acoperi datoria și a făcut posibilă sărbătorirea Crăciunului din 2019, doamna Frederica Hermann de la FREDERICA LOAN (fredericahermann@gmail.com) este una companie în care poți avea încredere oricând pentru împrumutul tău sigur de orice fel, la rata dobânzii de 3% contactează compania ei astăzi pentru orice fel de împrumut și vei primi un împrumut fără stres sau întârziere, ea a făcut-o pentru mine și sunt un testator viu al această companie de împrumuturi, așadar, dacă vă confruntați cu schimbări financiare sau aveți probleme financiare astăzi, vă rugăm să contactați prin intermediul ei

    e-mail; fredericahermann@gmail.com
    WhatsApp
    https://web.facebook.com/guddukr.suman.7?__tn__=

    RăspundețiȘtergere