joi, 15 septembrie 2011

Melodia saptamanii (II) + Bonus

In aceasta saptamana am ales o melodie ce m-a lasat placut impresionat prin felul in care artistii si-au expus punctul de vedere.


Iar in cele de mai jos un videoclip rar cu un mesaj bine pus la punct. Nici un alt videoclip romanesc nu mi s-a parut la fel de bun.
 

9 comentarii:

  1. Foarte frumoasa melodia. Si adevarata... Dar nu multi o inteleg... Adica sunt care o inteleg, si nu o pun in practica. Multi asculta aceasta melodie fara sa preia mesajul... asta e.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa melodie...dar si semnificatia versurilor este uluitoare...chiar nu stiu ce as face daca as mai avea de trait 4 minute...grea intrebare si totusi unii cred ca reusesc...dar timpul este prea putin. Sa ai o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. iubesc alcoolul: De oobicei muzica hip hop nu e inteleasa in intregime.

    gabriella: Faza cu 4 minute de trait ma pus si pe mine pe ganduril;))

    fatacareaduceploaia: Cu adevarat 2 din cele mai bune piese pe saptamana aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  4. AlySiaHotGirlLive: Ms mult pt apreciere.

    RăspundețiȘtergere
  5. MayDay, o melodie pe care am luat-o cu mine in multe locuri o perioada de timp .

    RăspundețiȘtergere
  6. Sophie: Si eu la fel:) Ms de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  7. OFERTA DE ÎMPRUMUT LEGITAT LA 3% INTERESE.

    Bună ziua tuturor celor care citesc acest lucru, aceasta nu este o reclamă, ci o recenzie bună despre femeia care mi-a acordat împrumut pentru a-mi acoperi datoria și a făcut posibilă sărbătorirea Crăciunului din 2019, doamna Frederica Hermann de la FREDERICA LOAN (fredericahermann@gmail.com) este una companie în care poți avea încredere oricând pentru împrumutul tău sigur de orice fel, la rata dobânzii de 3% contactează compania ei astăzi pentru orice fel de împrumut și vei primi un împrumut fără stres sau întârziere, ea a făcut-o pentru mine și sunt un testator viu al această companie de împrumuturi, așadar, dacă vă confruntați cu schimbări financiare sau aveți probleme financiare astăzi, vă rugăm să contactați prin intermediul ei

    e-mail; fredericahermann@gmail.com
    WhatsApp
    https://web.facebook.com/guddukr.suman.7?__tn__=

    RăspundețiȘtergere