marți, 20 septembrie 2011

50 cent...defapt, hai 1 leu

      Primind sugestia de a face ceva productiv, m-am gandit ca nu e o idee chiar asa rea...ce as putea face productiv la ora asta? Nu ca prin postarea asta as produce ceva, poate doar cateva vizualizari in plus. Nu am mai scris nimic de cateva zile, nu ca ar fii ceva neobisnuit pentru felul in care am postat pana acum...Da, imi place sa las articolele sa se "coaca", dar chiar ma mira faptul ca am avut atatea idei si nu am fructificat niciuna. Dau vina pe inceperea scolii, desi nu stiu in ce masura imi afecteaza asta timpul liber, ca oricum nu fac nimic acasa. Si trecand peste aceasta lunga introducere inchei spunand ca oricum vor veni cateva articole care...nu, nu mai spun nimic despre asta, inchei aici.
    Sa presupunem ca un copilas, un purandel sau cum vreti sa ii spunem primeste 1 leu...defapt nu presupunem, chiar primeste. Odata avut in mana se va duce la primul magazin si isi va lua 2 tigari la bucata. Vroiam sa spun un pachet de biscuiti....dar nu, sigur nu isi va lua asta. Vanzatoarea ia banii bucuroasa si ii baga in buzunar, tigarile oricum erau de contrabanda, deci nu le face nimeni inventarul.Cu bancnota asta nesemnificativa si cu alte cateva, la sfarsitul saptamanii merge intr-un hipermarket si cumpara de ale gurii. La sfarsitul zilei toti banii din toate casele vor fii adunati si depusi in banca, aceasi banca unde tu vei face un imprumut pentru noua masina. Desigur, banii au fost schimbati, dar pentru a deveni mai valorosi a fost nevoie de acel nesemnificativ leu. Si desigur, ei isi vor continua cursul firesc, de la vanzatorul masinii la multa multa alta lume.
     Va ganditi la ce ma gandesc si eu? Caci morala este:



  Nu mai dati bani la cersetori!.

12 comentarii:

  1. Tare fain articolul, felicitări. Mult adevăr ai grăit;)

    RăspundețiȘtergere
  2. "...inchei spunand ca oricum vor veni cateva articole care..." - As fi vrut sa stiu continuarea acestei fraze :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare de ce nu mă miră? Oamenii din ziua de azi nu știu cum să facă ca să aibă câți mai mulți bani, nu știu ce șiretlicuri să mai folosească pentru a prosti lumea și de a profita de pe urma lor. Cui îi mai pasă că e un copil de 5 ani care cere țigări? Nimănui.

    RăspundețiȘtergere
  4. AlySiaHotGirlLive: MS mult

    MiiutaChan: Bine ai venit, ms pt apreziere. Te mai astept.

    Sweet Lemon: Vor venii si articolele si vei incheia si acea fraza.

    Lamaitza: Avansam din ce in ce mai rau. Totusi e bine sa ne mentim la o anumita limita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara Goda ,as vrea daca poti sa-mi dai o sugestie cum sa duc un videoclip pe blog.Nu stiu ce sa intamplat cu Google,caci atunci cand dau Distribuiti...apare facebook si Porniţi un Google+ Hangout. Imi este imposibil...si chiar nu stiu.Inainte aparea si pentru Blog.Mi-am facut cont dar nu reusesc.O seara frumoasa si multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Gabriela. Nu inteleg la ce anume trebuie sa dai "Distribuiti" . In momentul in care scri postarea in format "Scrieti" , ci nu "HTML" , iti apare un buton numit "Inserati un videoclip", al doilea dupa butonul "Link" ce le gasesti in bara de unde iti alegi si dimesiunea textului si toate celalte. Asadar, in momentul in care ai apasat "Inserati un videoclip", totul devine foarte simplu. Fie incarci un video din calculatorul personal, fie de pe youtube. Sper ca te-am ajutat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult pentru pentru promtitudine,am reusit,eu postam altfel videoclipurile,dadeam distrubuiti sub clip,aparea mai jos pentru blog,dadeam clic si se ducea pe blogul meu,dar vad ca astazi sa schimbat ceva.Eram suparata pentru ca fara muzica pe blog...nu-mi place. Multumesc inca o data si sa ai o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca sa lamurit si treaba asta ms Dorin, Gabriela o seara frumoasa si tie si evident te astept pe blogul meu in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trist dar adevarat. Si tipic.
    Foarte tare blogul! :-bd

    RăspundețiȘtergere
  10. Adda: Ms de apreciere, te mai astept.

    RăspundețiȘtergere