duminică, 30 octombrie 2011

Imaginandu-mi

   Imi imaginam ca am sa fac asta, desi in imaginatia mea arata altfel. Pentru ca orice lucru arata altfel in imaginatie. Am pus acum cateva zile "o postare" introductiva. Nu era vorba de negru, ci de ceea ce se vede in perspectiva, de ceea ce iti imaginai tu in momentul de fata, putea fii vorba la fel de bine de o motocicleta pe care sa o ai in minte inainte de a intra pe site, puteai la fel de bine sa te gandesti la o padure intunecata datorita fundalului sau la o bomboana in cazul in care puneam o poza alba.
   Imaginatia da culoare vietii,deoarece ea ne ajuta sa creem.Da, stiu ca stiai asta...Mi se intampla de multe ori sa imi imaginez ce se va intampla intr-o viitoare actiune pe care trebuie sa o fac. Si imi imaginez astfel 5 scenarii diferite. Actiunea facuta nu va fii ca si in imaginatie.Niciodata. Cel putin eu nu am  gasit niciodata un fir care sa se lege. Imaginatia creeaza realitatea,dupa cum spunea roua ,dar in acelasi timp realitatea creeaza imaginatie.
   De multe ori seara, noaptea, cand sunt doar cu gandurile mele stau si imi imaginez, si ma imaginez. Ganduri peste ganduri, imagini peste imagini. Oricine are imaginatie. Fara ea esti zero. Si ca sa revenim la postarea anterioara , amintesc faptul ca trebuie sa gandim mai in adancime, sa trecem peste ceea ce vedem si sa patrundem in interior. Deoarece o imagine poate insela, la fel cum si o simpla pata neagra poate insela.
    Te-ai gandit sa dai cu mousul peste ea, poate ascunde vreun mesaj?

14 comentarii:

  1. Nu..nu m-am gandit:D.Atunci chiar m-ai prins in capcana,ai lucrat cu imaginatia,sincere felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a fost primul lucru pe care l-am facut. Am selectat cu mouse-ul toata postarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am gandit,chiar am incercat...ulterior am crezut ca te-ai grabit,dar pe negru eu chiar nu pot sa am imaginatie...in ultmii trei ani tot ce tine de culoarea negra am eliminat din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imaginaţia ai descris-o bine, dar ai uitat de momentul apt imaginaţiei. În psihologie se ştie că nu îi poţi cere unui om să îşi imagineze ceva pornind de la o pată oarbă, ci îi poţi cere unui om să îşi imagineze ceva pornind de la un reper. Reperul putea fi orice...şi acel negru dacă ar fi putut fi focalizat în tot câmpul vizual, dar cum pe ecranul calculatorului e mai greu... Însă poţi încerca să stimulezi imaginaţia prin cuvinte, situaţie care în cazul de faţă ar fi mai indicată:D oricum interesant exerciţiu, felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  5. E destul de interesant faptul cum ne`ai pus pe toti in dilema gandindu`ne"ce se ascunde acolo?..Oare a uitat sa posteze ceva sau nu se vede pe calculatorul meu.."..Nicio clipa nu m`am gandit ca e vorba de un exercitiu de imaginatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ca nu am trecut pe la tine mai devreme, sunt curioasa ce as fi facut eu. De acum cu siguranta voi fi mai atenta la detalii. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte bun exercitiu de imaginatie. good job:D:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant...chiar foarte interesant si frumos...app...cred ca ma impac bn cu negrul, cred ca mi se potriveste la fel de mult cum i se potriveste si inimei mele....
    Superb:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc si ma bucur ca ati acordat atentie acestei postari, sa lasam imaginatia sa-si faca treaba...ma imaginez si eu undeva departe, dar nu visez prea mult ca ies din realitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoasa postarea si cuvintele sunt minunate. " Imaginaţia ai descris-o bine, dar ai uitat de momentul apt imaginaţiei " Bafta in continuare,Eu pe o pata de negru pot vede mule lucruri si ideei...O pata neagra inseamna pentru multi dintre noii " pentru mine inseamna multe fete.....etc" Asa ca bafta cu blogul

    RăspundețiȘtergere