miercuri, 19 octombrie 2011

Manifest

   Mi-a trecut zilele astea prin cap o postare despre asta. Am amanat-o tot mai mult incercand sa gasesc momentul potrivit. Probabil ca acum e cel mai prost moment, dar hai sa ii dam drumul.
  Am asteptat si sa treaca toata nebuia asta cu accidentul lui Serban Huidu si sa scriu doua-trei cuvinte despre asta la rece, pentru ca mereu mi-a placut sa ies din tipar. S-au vazut accidente mult mai grave si nu li s-au alocat pe nici un post tv mai mult de 5, poate 10 minute. Se cheama in studio pe clarvazatoarea Logana (ca Mercedesa e trecut si nu stiu numele real al clarvazatoarei, fiind pe acolo doar in trecere) care prevede viitorul lui Serbanica. Cine are timp sa se uite la asa ceva? Nici daca as fii platit euro/ora uitat la Antena1 nu as putea sa ma uit la asemenea tampenii. Mi-ar exploda o vena.
   Cam asta e in mare ideea. 80% din ce se trasmite la tv reprezinta prostie in masa. Si care is aia ce se uita la toate cacaturile alea? Exista alte personaje fane inafara ce cele ce apar in pozele de pe http://cocalari.com ? Chiar sa isi faca cu aia toata audienta? Exista asa de multe specimene prin zona? Imi iau televizor cu led ca sa ma joc Fifa cu prietenii, caci efectiv nu ai ce vedea la tv. Exclud aici programele destinate filmelor unde situatia sta altfel. Facem referire strict la posturile romanesti, inspirate de prin America sau China. De aici se si deduce calitatea lor. Am incercat odata sa ma uit la o emisiune unde se certau doua panarame pentru ca nu si-au gasit dimineata periuta de dinti, dar mi s-a stricat televizor. Motiv? Nu era rezistent la apa, de la prea multe flegme. Poate ca sunt un pic cam dur, dar scriu asta sperand ca se rataceste pe aici vreun personaj ce isi face viata dupa ce vede la tv, trezindu-se apoi la realitate. Astia promoveaza orice si aduc faima oricui. Il luam exemplu pe Adrian Tutu, care poate face milioane de vizualizari cu o piesa aruncata din avion doar pentru ca e pupat in cur de ProTv. Desigur ca prostii sunt folositi pentru a scoate bani de pe alti prosti, dar eu nu inghit nici persoanele dezagreabile, dar mai o emisiune tv.
  Am plecat sa ma uit la Fata lu' tata! Va salut!

19 comentarii:

  1. Chiar ca emisiunile TV romanesti sunt chiar niste..shituri:)) ca sa zic asa.Nu poutem sa promovam si noi cultura,nu incultura?Pe saracu Serban Huidu l-au tot atacat cu stirile lro timp de o spatamana jumate:|.Acuma sa fim seriosi..nu exista prostie mai mare in lumea asta decat sa promovezi la TV raul altuia.Nu stiu de ce dar pur si simplu nu imi place sa ma uit la tv..din cauza lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurle programe la care ma uit la tv sunt cevle de muzica. Si desene animate :D. In rest n-ai ce vedea: doar certuri Iri-Moni, Pepe-Zavo, etc. + pitipoance siliconate (cel putin 3 in fiecare emisiune, ca altfel nu e rating):-j.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))
    Da, ai mare dreptate. Dar asta e situaţia în România. Şi crede-mă că dacă nu s-ar uita nimeni, nu s-ar difuza astfel de tâmpenii. Pana mea, marea majoritate a oamenilor se uită. Şi eu fiind în clasă de mate-info engleză înnebunesc când spune vreun coleg că s-a uitat la "Iubire şi onoare", "Iubiri secrete" etc. (sau fără număr) îmi vine să schimb clasa.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) esti tare... da ai dreptate cu televizorul, din pacate prea multi se i-au dupa ce vad la TV si mai ales este periculos pentru copii si adolescenti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Raisa: De acord, dar raul altora atrage din pacate curiozitatea oamenilor. Si eu am aproape un an de cand nu m-am uitat la tv decat accidental.

    Sweet Lemon: Altfel nu e rating aia da, cu desenele ma mai uit si eu dar in ultimul timp tot pe net caci pe TV incep sa inventeze niste desene plictisitoare cel putin pe cartoon:d

    adelici: Imi vine sa schimb clasa:)) tare asta, pai vad si eu ca in ultimul timp peste tot se vorbeste numai de iubire si la TV, uite ca si la scoala...chiar si in hip hop:)) toti sunt indragostiti in ultima perioada:d

    savedofSurvior: Da asta cam asa e, mai nou copii si adolescentii dau lectii la oameni mai varstnici;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevăru-i că-s nişte flămânzi după rating! Şi hai să recunoaştem că multă lume e înapoiată, şi urmăreşte tot felu' de porcării.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu...sincer de mult nu mă mai uit la TV, pentru că e manipulare, prostie şi imbecilitate.Sunt doar personaje de 2 bani care habar nu au de cultură, dar ce vorbesc eu de cultură, habar nu au să îşi scrie numele corect. Şi ne mai întrebăm de ce România cultivă retardaţi...păi uite de aia...aia văd, aia fac. Şi cu asta am spus tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. pinguu: In general ce-i mai varstnici, de ex OTV;))

    MiiutaChan: Da, ai dreptate pana si ce-i de la conducere au ajuns niste inculti. Asta e...

    RăspundețiȘtergere
  9. E foarte adevărat că în România şi nu numai, pseudovedetele sunt tratate preferenţial. E vorba de rating şi de foarte multă ipocrizie, desigur.
    Anyway, te voi mai vizita.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca cel mai bun program TV ramane cartoon network:D

    RăspundețiȘtergere
  11. =)) Tot ce mai urmaresc eu : U TV, MTV, Cartoon Network- frati`mio are 4 ani si mai raman si eu din cand in cand gura casca la Laboratorul lui Dexter sau Tom si Jerry, desenele copilariei mele..:)) In rest, pauza.

    RăspundețiȘtergere
  12. aliz: Pai da si pt acel rating unii merg la TV si se fac de rasu lumii ca si faza cu nikita;))

    Anonim: Da, cam asa ceva:))

    ◦kyky™♥◦: Ai uitat de fetitele power-puff:D

    RăspundețiȘtergere
  13. vezi?! din cauza asta nu ma uit eu la tv. nu vreau sa ma prostesc de tot.

    si... da-mi voie sa te contrazic! 99% din ce se trasmite la tv reprezinta prostie in masa!!! si pe langa asta se mai adauga si foarte multe minciuni. toti cei care pierd ore in sir in fata televizorului, pierd contactul cu realitatea, cred tot ceea ce se spune acolo, au capul plin de minciuni.
    cum ai spus si tu, excludem canalele destinate filmelor.

    se intampla uneori sa mai pierd 5 minute in fata tv-ului. nu imi vine nici sa plang, nici sa rad de ceea ce vad. ma intreb ce caut eu aici, pe lumea asta, cu oamenii astia, care apar in halul asta la tv. mi-e rusine ca apartinem aceleiasi specii...

    RăspundețiȘtergere
  14. scriitor anonim: Da, din pacate traim in tara minciunilor, falsurilor si suntem haliti dupa bani incat unii pt 100-200 euro pe noapte merg la emisiuni si se fac de rasu lumii, gen: nikita, fernando, etc... Ms de comm, te mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt sigura ca nu sunt nici prima, nici a 10'a care iti da dreptate la post'ul asta, dar tin sa mentionez ca imi place enorm de mult sa vad cum iti impui punctul de vedere, pe care, desigur, il impartasesti cu multi altii. In ziua de azi, televizorul a devenit doar o piesa de mobilier, caruia ii acorzi atentie doar atunci cand se asterne praful pe el. Cel putin, asa vad eu situatia. Felicitarile mele pentru post, intotdeauna la nivelul asteptarilor si peste!

    RăspundețiȘtergere
  16. Extaz.: Multumesc pt apreciere, blogul a pornit practic de la muzica mea si din fericire a ajuns sa fie foarte vizionat asa ca am hotorat sa fie postate si articole pe el. In cel mai scurt timp vor fi postate si piesele mele si sper sa ajung sa-i achizitionez si un domeniu, defapt asta a fost si intentia mea. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  17. In Romania este mediatizata prostia :)

    RăspundețiȘtergere