duminică, 28 august 2011

Oricum...ai sa mori

Asta nu e o poezie. Si nu cred ca este nici un text macabru, ci cred ca este...am sa iti spun mai tarziu.

  Te iubesc, dar oricum ai sa mori. Pui atata pret pe lucruri scumpe si de prost gust ca sa pari interesant, dar oricum ai sa mori. Mereu inconjurat de dragoste, de la mama la iubita, dar oricum ai sa mori. Te plimbi cu muzica tare pe bulevard, crezi ca esti cool, dar oricum ai sa mori. Gonesti cu 240 pe A2, crezi ca astfel ti se lungeste penisul, dar oricum ai sa mori. Ai ajutat pe multa lume pana acum, majoritatea iti sunt recunoscatori, dar oricum ai sa mori. Nu crezi in nimic si nu vrei nimic de la viata. Foarte bine, caci oricum ai sa mori. Te duci acasa in zig zag, ai in cap prea multi vapori de alcool si cu toata astea iti mai trece prin cap gandul "Dai, Doamne, sa ajung cu bine acasa". Ai baut prea mult sa fii constient ca oricum ai sa mori? Conduci o companie mare, te respecti, esti mandru de tine, dar zambind iti spun vesel ca oricum ai sa mori. Citesti carti, dai din coate sa iti faci loc printre oameni, te visezi sus. Ai sa ajungi acolo? Mai devreme sau mai tarziu oricum ai sa mori. Stai relaxat pe plaja privind apusul auriu parca mai frumos ca oricand. Te simti implinit, simte-te, caci oricum ai sa mori. Unii deja sunt morti, dar inca umbla printre noi . Si cum sa nu iti creasca colti intr-o lume de vampiri? Ai sa mori si tu. Femei, femei, femei, Ioana, Cristina, Andreea, "baa, a dus aia doua ore, ma"....Da, ma, da' oricum ai sa mori. Ai lantul, saptarul si esti invincibil, dar nu esti destul de realist sa iti dai seama ca au sa te uite toti...pentru ca oricum ai sa mori. La tags gasesti "viitor", pentru ca oricum ai sa mori...Si la ce dracu' ma intind scriind cel mai tampit text posibil cand oricum am sa mor?

13 comentarii:

  1. Mda. corect..
    Nu stiu de ce mai dau acest comentariu, pentru ca oricum am sa mor.
    Dar ti-ai pus vreodata intrebarea ca totusi, pana o sa mori, o sa faci parte din sufletele multor persoane?
    Nu stiu daca are logica ce spun dar..eh, asa gandesc eu. Cu mintea mea de copil.;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, asta e primul meu comentariu la un raspuns. Eu sunt autorul acestui text, cat si al penultimului postat(acesta fiind ultimul, desigur) si iti pot spune ca m-am gandit la asta, doar ca nu sunt asa de multe persoane cum speram. :)) Are logica ce spui, iti pot citi mesajul si printre randuri, dar asta inseamna sa culeg niste lauri pe care nu sunt sigur ca ii merit.

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi de apreciere. imi place blogul tau, succes in continuare. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. kyky™: Da, faci parte din sufletele multor oameni si castigi sau pierzi...dar totul are un sfarsit, bun sau rau!

    Dorin: Ms mult pt ideile tale.

    ♥ Anne ♥: Multumesc, astept codul banner-ului tau.

    cristiana: iti multumesc si eu, si blogul tau e misto...multe succese si tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai sa mori, dar ai sa mori cu zambetul pe fata, cu niste cuvinte pe buze si in urma o poveste care spune despre tine in aceasta viata..
    Felicitari! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Lilu: Multumesc, mi-au placut mult cuvintele tale!

    RăspundețiȘtergere
  7. ***** 5stars! este bestiala postarea!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Luiza: Multumesc, mai treci pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) tare... si adevarat! noi oamenii cautam multe iar unul dintre acele lucruri este acceptarea si pentru asta sutem tentati sa fem multe dar in realitate nu ne dam seama ca totul este trecator si intr-o singura zi poti pierde tot ce-ai castigat intr-o viata. si daca nu pierzi in timpul vietii oricum ai sa pierzi! de ce? pentru ca oricum ai sa mori (vorba ta) :)

    RăspundețiȘtergere
  10. savedofSurvior: Bine ai venit, ai drepatate in ceea ce ai comentat...dar totusi timpul trebuie apreciat si nu pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  11. savedofSurvior: Ms mult si scz ca nu prea am trecut pe la blogul tau dar sunt cam ocupat in ultimul timp, ms oricum de vizita si te mai astept.

    RăspundețiȘtergere