vineri, 2 martie 2012

Ambitia !


De ceva vreme incoace o parte dintre prietenii mei care ma cunosc destul de bine si stiu cu ce ma ocupam inainte ma intreaba unde mi-a disparut ambitia ?. Uneori si eu imi pun aceeasi intrebare, gandindu-ma la zecile de nopti nedormite in care lucram incontinuu, mergand apoi direct la scoala. Consideram pe vremea aceea ca nu este timp de pierdut, iar fiecare minut trebuie valorificat, deci ca nu mai este timp si pentru somn. Au fost multe esecuri, dar si zile senine. Am invatat multe lucruri in mediul online, invatasem cand e cazul sa ma incred, si cand sa fiu circumspect, insa in ultima vreme mi-am cam pierdut din dexteritate, ceea ce nu-mi este deloc benefic. Nu ma pot plange ca sunt foarte ocupat, insa programul haotic pe care il am de cateva luni de zile nu imi da deloc voie sa duc la bun sfarsit ceea ce imi propun. Sunt totusi constient ca exista o rezolvare: e timpul sa ma descotorosesc de obiceiurile prostesti si sa imi organizez programul astfel incat sa nu mai bat pasul pe loc. Simt cum vremea trece pe langa mine si nu realizez nimic, las proiectele in urma, si mai ales idei pe care inca nu am apucat sa le pun in practica. Imi promit ca acum odata cu inceperea primaverii ma voi pune pe picioare. Imi promit ca voi invinge starea de plictiseala, imi promit ca voi fi mult mai atent cu gestionarea timpului liber. Deasemenea imi voi promite ca voi iesi din multime, voi incerca sa ma fac remarcat si sa fiu constructiv. Voi fi mult mai optimist si voi lupta pentru ceea ce imi doresc. Atunci cand iti doresti cu adevarat un lucru, invingi orice pentru a ajunge la el, tocmai de aceea imi voi construi un wish-list in zilele ce urmeaza.

Voi ce schimbari v-ati propus sa faceti incepand cu primavara asta ?

20 de comentarii:

  1. Un lucru care mi l.am promis este sa fiu mai activa si sa compun mai multe poezii.

    RăspundețiȘtergere
  2. o primavara frumoasa si tie , eu nu mi-am propus schimbari...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ganduri pure...imi place sinceritatea ta....cred ca m`ai trezit....am simtit o `palma`..cineva trebuia.....si multumesc!...care mi`a zis......Hey...trezeste`te....ridica`te....pretuieste`te......ce naiba....mai termina cu naivitatea.....si ....crede in tine..fii mai puternica.....nu te lasa calcata....dezamagita.....si nu lasa ca sufletul sa ti`l raneasca nimeni...De azi imi propun....o schimbare...radicala...!Multumesc pentru refresh.....multumesc pentru ploaia de martie....o asteptam!:)O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am propus demult niste schimbari si pe unele inca incerc sa le indeplinesc. :D mi-a placut tare mult postarea asta. M-a facut sa-mi dau seama de unele lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru toate e de vină un singur lucru: dragostea :P

    RăspundețiȘtergere
  6. despre promisiuni (chiar si acelea pe care ti le faci tie) se spune ca sunt facute ca sa fie incalacate...asa ca...:)
    daca primavara viitoare am sa mai fiu in virtual o sa-mi amintesc sa trec pe la tine si sa te intreb...daca am avut dreptate :)
    totusi...iti tin pumni si iti doresc sa faci chiar si ce nu ti-ai propus :)

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine ca tu ai aceasta ambitie,pentru ca la mmine,ea nu exista:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Timpul nu asteapta pe nimeni.Si daca vede ca-i ramai in urma,te impinge de la spate,facandute sa nu mai reusesti ce ti-ai propus.Munai ai grija sa nu asterni pe hartie prea multe dorinte,si pe urma sa ramana doar dorinte din insuficienta de timp.
    Primavara frumoasa,si nu uita sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer, nu mi-am propus să fac nicio schimbare. Când o fi cazu' să schimb ceva, voi schimba. Nu tre' să aştept să vină primăvara sau cine ştie ce altă ocazie specială ca să pot face asta.
    Părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  10. De când am eu în gând să-mi organizez programul haotic, încă de la începutul anului, sper că primăvara asta o să reuşesc cât de cât, să nu mă mai trezesc că trec zilele şi n-am făcut nimic decât să rătăcesc aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Păi mi-am propus să încep o viață mai sănătoasă, dacă pot să-i zic așa. Să încep să fac sport și tot așa.. :D
    Poate și niste ordine în viață ar fi bună.. :-?

    RăspundețiȘtergere
  12. E greu cu timpul asta!Am avut atatea planuri..si..nu mai am~!nu vreau nimic,ce as fi vrut eu nu mai e posibil,asa ca nu`mi mai pasa asa de mult cum va fi in viitorul apropiat!

    RăspundețiȘtergere
  13. inca nu mi-am propus cine stie ce schimbari :-? ...dar probabil ar trebui sa-mi organizez timpul mai bine :))...si sa fiu mai putin lenesa :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu in 4 luni devin mamica, asa ca schimbarea va veni de la sine :)))!
    Zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place ce ai scris..cred ca, cu totii avem perioade ca astea de lipsa de motivatie..dar cred insa ca doar prin vointa constienta nu poti face mari schimbari,,imaginatia bate vointa,,trebuie sa iti convingi subconstientul pentru ca el are deja niste benzi imprimate,prin care ruleaza automat.Trebuie sa te lupti cu homeostazia corpului. Am sa postez si eu pe http://jokerconstient.blogspot.com/ un articol asemanator! felicitari pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu mi-am propus multe,una dintre el ar fi sa cred mai mult in puterea mea de munca,sa cred ca pot duce ceea ce imi propun la bun sfarsit,si sunt sigura ca avand ambitie cum ai descris si tu vom reusi. :) Mi-a placut mult postarea,o primavara frumoasa cu multe realizari.

    RăspundețiȘtergere
  17. primvara inca n-a venit, afara e atat de friiiiiig :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Sper ca totul sa ti-se implineasca - oriunde, oricind... Se pare ca schimbarea a inceput deja, intrucit iti simtim lipsa....! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu ambitia ajungi departe, foarte buna postarea!

    RăspundețiȘtergere