duminică, 20 noiembrie 2011

Sunt lucruri nespuse

  Sunt lucruri nespuse, e o lupta cu tine. Ati trecut prin asta? "Sa o spun, sa nu o spun. Cum sa tratez problema?" Incep sa fiu tot mai direct in cuvinte si am impresia ca asta nu ma duce pe un drum bun. Faptul ca sunt inconjurat de multi oameni falsi nu ma contamineaza, din contra. Si prin vorbele mele ma distantez tot mai mult de ei.
  Imi place sa imi vorbesc gandurile. De multe ori le impart cu voi, caci pentru voi sunt un simplu text. Tratati problema din exterior si dati multe sfaturi bune. Cred ca putem face o postare separata numita "Beneficiile blogului".
  Am impresia ca am o problema tot mai mare cu mine. Sau cu altii....le rad in in fata  cand descoper ca ei vorbesc, dar nu zic nimic. Si aici e problema, ca le rad in nas in loc sa le zic "Taci in mortii ma-tii. Esti idiot." De dragul trecutului raman lucruri nespuse.
  Intr-o relatie, nu am intampinat astfel de probleme, nu au ramas nespuse lucrurile. Cel putin nu din partea mea si nu simteam ca mi-ar ascunde ceva. Dar cand vad ca intre altii sunt atate de multe lucuri nespuse, ca o stiu amandoi si ca nu fac nimic, ca le place sa se minta. Hahaha! Si inca ce mult le place sa se minta. Sunt o gramada de lucruri nespuse intre ei si persoana lor. Acolo e cea mai mare problema.
  "Esti serios?  Ai facut raportul intre ce ai vrut si ce a iesit?Ce credeai si ce n-ai zis?" - Tranda


gif animator

18 comentarii:

  1. Majoritatea cuplurilor „adolescentine”, își ascund multe pentru că „vor să păstreze misterul dintre ei doi”. Dar când vine vorba de oameni în sine, deseori e bine să spui ce ai pe suflet, să le spui ceea ce gândești, chiar dacă pari exagerat de sincer. Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să țin pentru mine și într-un final, tot eu să cad de proastă, așa că, dă-i drumul la tranvai și nu te mai uita în urmă. Fără regrete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu exista lucruri nespuse.
    @Lamaitza: Mie mi se pare o prostie asta cu "pastratul misterului" in cuplurile adolescentine", cum le zici tu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi și mie mi se par o prostie :)) doar de aia le-am scris și cu ghilimele. Când doi nu gândesc, nu există un al treilea care să gândească pentru amândoi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca are legatura cu "pastratul misterului", ci doar din simplu fapt ca sunt prieteni cu beneficii, daca intelegi la ce ma refer.

    RăspundețiȘtergere
  5. La asta mă refeream și eu :) cuplurile din ziua de azi nu mai știu cum să profite unul de pe urma celuilalt, în sensul rău, desigur (generalizez, nu vreau ca lumea care mai citește comentariul meu să creadă că fac comentarii la adresa lor pentur că știu că mai sunt acolo destule cupluri care cunosc definiția cuvântului iubire)

    RăspundețiȘtergere
  6. De prea multe ori..chiar prea multe.

    RăspundețiȘtergere
  7. cati oameni mai spun cu adevarat ceea ce simt,si mai ales cati sunt sinceri cu partenerul lor ?in ziua de azi iubirea e mai mult o joaca :-j

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt lucruri nespune ptr ca asa e mai bine, poate ca celuilalat nu-i pasa ce ai de zis, sunt lucruri pe care numai noi trebuie sa le stim dar daca avem ceva de spus cu adevarat ...sa o facem :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Astazi am scris o postare despre asa ceva si citez din mine"A fi sincer cu cei de langa tine necesita o doza mare de curaj pentru ca poti fi taxat imediat... si risti sa ramai singur...eu cred cu tarie ca trebuie sa fim sinceri...pentru ca este dovada suprema ca nu incercam sa tragem viata in piept...tot ceea ce trebuie sa facem este sa spunem adevarul in fata fara sa ranim...caci tare greu se vindeca ranile sufletului."Eu asa cred.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna postarea, Gabriella. Cat si ceea ce ai spus m-a impresionat.

    @Aira, Da, si nu e vorba numai in relatia cu iubitul/iubita, cat si cu prietenii...cred ca asta doare mai tare.

    Pauza de tigara - Poate ca ii pasa, stim asta. Si tocmai de asta nu ii zicem, ca ii pasa. Sunt fel si fel de variante.

    Va multumim pentru comentarii, se poate discuta mult pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt lucruri nespuse....iar uneori e mai bine sa pastram tacerea...

    RăspundețiȘtergere
  12. Lucruri nespune. Ma bucur ca ai deschis subiectul asta, si totodata ca sunt o persoana care nu lasa lucrurile nespuse. Gandesc ca nu are rost sa te ascunzi dupa deget. Ai o ploblema? perfect. Spuneo ! E atat de aiurea sa te invarti si sa pierzi timpul cand ai putea sa spui ce vrei, ce simti si sa dai naibii totul. Uneori ma gandeam ca am de pierdut ca spun lucrurile in fata, dar acum daca stau sa ma gandesc bine, sunt chiar ok. Nu e nevoie sa ma abtin de la ceva.
    Aaa.. si...Am revenit, dar cred ca ai observat :):*

    RăspundețiȘtergere
  13. Putini sunt oamneii care stiu sa se exprime atat de bine incat nici cel mai grav lucru nu pare grav. Se intampla ca ,intr-o relatie, sa fim sinceri ca apoi sa fim atacati cu propriile "arme"...

    RăspundețiȘtergere
  14. Lucruri nespuse... Euuuu, din punctul asta de vedere, sunt destul de ... egoista?! Spun mai mereu ce gandesc dar nu-mi place cand imi spune cineva ce gandeste despre mine. :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Intra-devar sunt enorm de multe lucruri nespuse. Frumos articol.

    RăspundețiȘtergere
  16. aveam momente in care nu-mi expuneam gandurile. credeam ca astfel ma "autoprotejez" gandeam exact asa cum a spus *Luiza, nu vroiam sa profite cineva de sinceritatea mea. a mai trecut timpul, sau poate eu, nu stiu, dar acum incerc sa spun lucrurilor pe nume, incerc sa fiu EU, fara nici o masca, fara nici o frica, e greu ce-i drept, dar nu imposibil.
    p.s. mi-a placut postul ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Multi nu spun de frica anumite lucruri, altii nu respecta lucrurile nespuse. A avea respect nu-i un lucru scris.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumim pe comentarii si in special pentru vizite si la acest post. Fara voi blogul nu ar fi insemnat nimic.

    RăspundețiȘtergere