luni, 21 noiembrie 2011

Despre o picatura

   La fel de bine puteam discuta despre o linie, un geam sau orice va trece prin cap. Primul gand al meu m-a dus la o picatura(inca de ieri). Cat de multe se pot scrie despre ceva asa mic...asa,sec? In termeni geografici o picatura reprezinta,dar nu are rost sa ii pomenim definitia, pe care nu o stiu de altfel. Ma refeream deci la o picatura de ploaie. In schimb ne putem gandi la una de sange, la cate se intampla intr-o picatura de sange! La o lacrima, la o picatura dintr-un ....orice!
    Imi place sa cred ca ceva minuscul ca o picatura poate da sens unor lucruri, poate schimba sensul altor lucruri. Imi place sa cred ca o picatura nu valoreaza nimic, ca se pierde intr-o balta, care se scurge intr-un canal si din una in alta ajunge in rauri,ce sa mai...devine infinita.
  Nu e nevoie de cuvinte mari ca sa trebuiasca sa fii pus pe ganduri, sa iti antrenezi mintea. Acesta e mesajul. Orice lucru, fie el cat de nesemnificativ poate insemna enorm in alta parte. Sunetul picaturilor ce bat in geam. Superb! Oamenii cauta extraordinarul, "wow"-ul si sunt prea prinsi in cautarea lor,fiind prea greu sa descopere ca extraordinarul se afla chiar langa ei. Ascutitoarea de langa mine nu e chiar extraodrinara, dar poate fi! Fumul gri poate fi colorat si picatura poate fi un ocean.
  Ce frumoase sunt cuvintele!


gif animator

23 de comentarii:

  1. da, sunt, dar numai atunci când sunt folosite cu grijă, atenţie şi dragoste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru apreciere, Sweet Lemon misto noua poza:)

    RăspundețiȘtergere
  3. postarea ta m-a dus cu gandul la vorba asta:"esentele tari se tin in sticlute mici."
    da, interesanta postare! si ai dreptate! suntem prea orbi sa vedem ca ceea ce cautam defapt este exact in fata noastra...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de vizita ! Ai un blog minunat >:d<

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos...Asta ma duce cu gandul la...micile detalii care pentru unii sunt importate...Micile, simplele si banalele lucruri care ne fac viata mai frumoasa fara sa ne dam seama uneori ^^.

    RăspundețiȘtergere
  6. Blogul asta ma face sa nu ma mai dezlipesc de el =)) Foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos! iar sfarsitul spune tot. <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest "wow" trebuie descoperit în lucrurile simple.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chestiile mici sunt de 100 de ori mai bune decat cele mari de multe ori. Ai scris frumos aici.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu şi cu ea...
    O linişte în care erai umbra mea

    Fără ceară,Işia

    RăspundețiȘtergere
  11. "Imi place sa cred ca ceva minuscul ca o picatura poate da sens unor lucruri, poate schimba sensul altor lucrur" este adevarat, chiar poate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim pt vizite si comentarii am ajuns deja la 75.000 de vizualizari, de la inceputu lui septembrie cand erau 40.000 am adunat aproape dublu. Va astept cu placere mereu pe acest blog. Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumos!!!....Un strop...o picatura....poate sa insemne totul pentru tine.....pentru noi,pentru cineva,,,,,iar totodata ```un lucru ```enorm poate fii....nimic...Pup!

    RăspundețiȘtergere