vineri, 11 noiembrie 2011

Despre acnee

    Am  trecut inca o data prin isteria sfarsitului. L-am trait la scoala, ca la revelion, am numarat secundele pana la 11:11, pupaturi, ce sa mai....a fost frumos, un sfarsit de lume fericit. Tare as vrea sa cunosc personal un prezicator , sa aflu de unde le scoate. Si cei de la tv cum inca mai promoveaza asa ceva, cand pe la noi ne-am prins pana si noi, niste simplii adolescenti de circul ieftin oferit.?
  Am inteles ca in America prinde vrajeala, oamenii aia sunt de o prostie rara. Si cu toate astea inca mai conduc lumea. Citeam azi o parere interesanta a lui Adrian Nuta, care afirma ca Universul doar este, nu se indreapta spre nimic si nu are niciun plan cu noi. Cred ca este genial. Atat de complex si totusi pune problema atat de simplu.
    Acum asteptam 2012-le, desi tind sa cred ca suntem nemuritori. Oricum cei ca Alan Turning sau Einstein sunt cu adevarat nemuritori. Inca de cand am aparut ca specie suntem intr-un infinit declin, de aceea spun ca sfarsitul se traieste, nu se intampla.
     Mi s-a facut pofta de o prajitura, asa ca va las. Ah, chiar va asteptati sa vorbim despre acnee?



gif animator
    

16 comentarii:

  1. Da, partea cu număratul secundelor ca de revelion am făcut-o și noi, păcat că nu aveam șampanie. Cât despre întrebarea ta, ușor retorică, nu, sincer nu mă așteptam să vorbim tocmai despre acnee :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nici macar nu stiam faza cu ora 11:11 .. oricum atunci eram in ora de romana si spre surprinderea mea 11 din clasa au luat cate o lebaduta [2] din cauza ca nu si'au facut eseurile.. asta a fost destul de ciudat..

    si sincer.. credeam ca ai innebunit :)) cine vorbeste de acnee pe un blog atat de tare? my gosh..

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Ah, incep sa fiu previzibil atunci. Data viitoare am sa surprind mai mult.


    Primul semn al sfarsitului, Broad Horizons. Imi pare rau pentru colegii tai. :))

    V-am pregatit si o postare romantica, sper sa o scriu luna asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am numarat nici o secunda azi, chiar nu astept sfarsitul:)). Si eu cred ca universul e infinit :-??. Doar noi suntem muritori :).
    Am asteptat ora 11:11 sa-mi pun o dorinta, dar am ratat-o :))

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ma steptama sa vorbim despre acnee... dar m-am mirat tare cand am vazut titlul, si am devenit curioasa.
    tema principala a zilei asta a fost...11 11 11
    ce ne-am gandit noi sa facem(eu si cativa colegi), inainte de ora 11:11?!?!...a fost asa: ca pt ultima oara!
    am chiulit! ca doar nu era sa ne petrecem "ultimele minute din viata" la scoala.
    a fost amuzant! ne-am distrat tare pe tema asta...
    eu cred ca anul 2012 o sa fie o mare distractie pt noi, astia care nu credem in prostia asta cu "sfarsitul". pe mine una ma amuza foarte tare. mai ales cand stiu ca sunt atatia oameni care chiar cred in lucrurile astea...
    hai sa lasam prostiile! Dumnezeu exista!
    o seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevaru este ca Dumnezeu stie el ce face cu noi, el are dreptu sa ne zica daca va veni sfarsitu lumii. astia abereaza total infect=)) bravoooooooooo likeee

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu vom muri din cauza aberatiilor unora sau altora.....,ci vom muri vorba cuiva"din cauza MENINGITEI MORALE" care se intinde infricosator de repede si cam peste tot.Despre acnee...,cred ca ti-se trage de la pupaturile pentru presupusul sfirsit al....cine stie cui?!Wekeend placut!

    RăspundețiȘtergere
  8. despre dinti cand vorbesti ?:)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ai dat o idee. Vedem ce o sa iasa in postarile viitoare. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. In primul rand multe multumiri pt comentarii si scz ca nu am mai ajuns pe blogurile voastre dar cu prima ocazia cum am putin timp liber voi trece la fiecare in parte, chiar mi-e dor de blogurile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu: Pai acum toti vb de 21 dec 2012;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer,eu chiar ma asteptam sa zici ceva despre acnee :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Vise: Era un val si vad ca prins bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Euuu, foarte paralela cu realitatea, mi-am dat seama pe 12.11.2011 ca in ziua precedenta a fost 11.11 si ca, fascinant, n-am murit!
    Euuu am niste prieteni care chiar cred in prostia asta cu sfarsitul lumii si au transformat-o intr-o chestiuta religioasa. x_x
    Siiii chiar ma intrebam ce loc isi are acneea p'aci. ;))

    RăspundețiȘtergere
  15. Adda: Sincer nici eu nu prea cred, dar fiind o chestie care a facut multa lume sa stea pe ganduri a prins bine si aici pe blog. Ps: Nici eu nu cred in sfarsitul lumii !

    RăspundețiȘtergere