luni, 25 septembrie 2017

La cate canale TV va uitati?Discutam acum ceva timp cu colegii pe la munca si ne aminteam de vremurile trecute, inclusiv de partea de televiziune. Stii cum e, cand n-ai, nu e bine, cand ai prea mult, iar nu e bine. Ajunsese discutia la televiziune si comparam acum versus atunci.

Atunci, cand eram mic, erau doar doua canale, TVR 1 si TVR 2 plus bulgarii, ceva de genul. Mai mult de atat nu pupam. Apreciam maxim canalele alea pentru ca erau singura forma de divertisment. Ca atare, iubeam si emisiunile precum Teleenciclopedia dar si emisiunile pentru copii si desigur, desenele animate vechi. Pentru cine isi mai aduce aminte, anime-uri precum Sailor Moon si Dragon Ball au facut furori in Romania in acea perioada si mult dupa.

Mai erau si altele precum Sandy Bell (si aceasta a cam intrat in folclorul urban) sau MotoMartienii samd.

Nu vreau insa sa fac recensamantul progamelor tv din acea perioada ci altul era scopul acestui articol, sa-mi raspund la o intrebare.

La ce canale TV te uiti?

Acum 10-55 de ani, nu era oferta diversificata, erau doar cateva canale tv. Acum, eu personal cred ca am vreo 200 de canale dar ma uit la maxim… 10, hai 15. Si statistica cred ca e facuta pe vreo doua luni. Sunt cateva preferate sau la care ma uit mai mult cum ar fi cele de stiri sau cele precum National Geographic iar restul sunt optionale.

Nu prezinta interes pentru mine si nu ma uit, asta pentru ca o buna parte prezinta emisiuni de calitate indoielnica, divertisment de foarte proasta calitate.


Revenind la idee, sunt curios, tu la cate canale tv te uiti cu aproximatie intr-o saptamana sa zicem?

2 comentarii: