marți, 30 octombrie 2012

Intoarcerea la blogging!

Salut in primul rand tuturor si sper ca nu m-ati uitat :d . Au trecut 6 luni de cand nu am mai postat nimic dar din cand in cand mai citeam cate o postare de pe blogurile voastre de care sunt atasat profund. Din luna "mai", de la ultima postare activitatea mea pe blog a incetat din cauza plecarilor prin alte tari si inceperea unei afaceri care din fericire intr-un final a inceput sa dea roade si sa-mi lase si mie ceva mai mult timp liber. Dupa ce am fost in vizita la fratimiu in Germania timp de 2 luni am inceput sa accept si invitatiile prietenilor din alte tari, mai exact Italia si Anglia unde pot spune ca m-am simtit excelent avand in vedere tot ce am putut vedea pe acolo iar la intoarcerea in Romania mi-am spus "acum sper ca voi ajunge si-n America intr-o buna zi" :d. Ar fi mai multe de povestit despre toate astea dar voi mai reveni in alte postari. Abia astept sa discut cu voi, sa-mi spuneti ce ati mai facut si cat de departe ati ajuns?

O dupa-amiaza frumoasa!

6 comentarii:

 1. Hei :) bine te-i întors! Se pare că ai avut o „vacanță” foarte palpitantă dacă ai reușit să vizitezi atâtea. În rest, toate bune și frumoase pe aici. Sper să scrii cât mai curând :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Hey ,uite cine a revenit! :D Dar ai vizitat ceva nu gluma ,ma bucur ca o sa postezi din nou aici si sper sa ai foarte mult succes in afacerea ta! >:D< Pe aici cred ca e cam "liniste" fata de inainte,timpul asta...abea astept sa citesc noile postari. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Bine ai revenit! :) Chiar ma intrebam daca vei mai scrie vreodata :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi pare bn ca ai revenit, ne lipseau postarile tale... :)

  RăspundețiȘtergere