miercuri, 7 martie 2012

Schimbare

Daca iti place sa te lauzi si esti laudaros din fire, probabil nu deseori s-a pus problema de a te schimba, de a-ti dori putin mai mult ca de maine sa fii un alt om. Crezi ca nimeni si nimic nu te poate schimba, ca tu esti invincibil? La un moment-dat tot va aparea un motiv pentru a face acest pas.Foarte multe persoane se schimba odata cu implicarea intr-o relatie, una de la care isi doresc stabilitate si seriozitate. Este un fapt bine-cunoscut si confirmat ca persoana iubita te poate schimba total, atat fizic cat si comportamental. Trebuie sa fii foarte atent in astfel de momente, pentru a nu face o mare greseala. Daca simti ca persoana pentru care esti dispus sa faci acest pas merita, atunci fa-o fara a mai sta pe ganduri, in caz contrar, mai bine te retragi inainte de a fi prea tarziu. Orice ai alege, nu te lasa dus de val! In special tinerii sunt cei care se gandesc la schimbari de comportament, acestea aparand deobicei atunci cand sunt pusi intr-un impas. Multi doresc sa ia atitudine atunci cand descopera ca in anturajul lor este ceva ce nu merge ca uns. Deobicei prietenii te influenteaza mult in luarea deciziilor, astfel ca ar fi bine sa nu te lasi pacalit si sa te gandesti de unul singur daca faci ceea ce trebuie.

PS: Imi cer scuze pentru lipsa din ultimele zile dar sunt putin ocupat, cel putin o perioada.

“S-auzim de bine!”

13 comentarii:

  1. Stii vorba: Orice se intimpla, se intimpla cu un motiv... Adica uneori invatam din greseli... Sunt de acord cu tine, dar ce sa facem atunci cind nici macar din greseli nu invatam? Cind regretam c-am gresit si gresim din nou... C est la vie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimbare...
    Cuvantul asta nu mai imi place...

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori sa schimb multe la mine, adica la comportamentul meu, in principal.

    RăspundețiȘtergere
  4. De multe ori simtim ca e nevoie de o schimbare in viata noastra,dar sunt curioasa de cate ori schimbarea asta se si intampla...

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat multe persoane ne pot infuleanta ,sau au incercat sa ne influenteze dar daca asa ne este felul si caracterul ar trebui sa acepte asta ..acum depinde si de schimbari uni ar cam avea nevoie,iar alti se lasa putin dusi de val!Bafta in ce faci. :) numai bine si tie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat m-am gandit si razgandit in legatura cu anumite chestii legate de mine... E greu sa te schimbi odata ce ai un caracter format.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine nu vrea sa schimbe ceva la el? Cate as schimba eu la mine...

    RăspundețiȘtergere
  8. de obicei cand iubesti te schimbi in bine, acea persoana te face sa devii mai bun, sa iti doresti sa fii altfel.
    anturajul influenteaza enorm de mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am incercat dea lungul timpului atatea schimbari..Dar se pare ca ma schimbam pentru cine nu trebuia :)
    Sunt in totalitate de acord cu tine..postarea ta mi-a dat mult de gandit:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte adevarate randurile tale.Si daca nu cunosteam situatia spuneam ca nu e asa.:|

    RăspundețiȘtergere
  11. De nenumărate ori am simţit nevoia să mă schimb, însă e nevoie şi anturajul să se schimbe.

    RăspundețiȘtergere
  12. Schimbare e bine venită dacă e în bine.

    RăspundețiȘtergere