marți, 20 martie 2012

I`m Back

Salutare! Astazi nu vin cu nici un articol pe blog. Vin doar sa va intreba ce mai faceti, ce mai e nou? ...si sa va spun ca mi-a fost dor de voi si blogurile voastre. Am cam lipsit in ultima vreme si abia mi-am facut putin timp sa postez o melodie si sa urez "la multi ani" de 8 martie. Inca de la inceputul anului am avut niste probleme cu anumite persoane si cu justitia romana, incat pana la urma s-a ajunssi la tribunal. Din fericire s-a facut dreptate intr-un final si am reinceput sa ma consider n luptator. Uitandu-ma zilele trecut la TV am vazut tot mai multe certuri si neintelegeri intre partidele politice si in special unul care a fost atatat de catre CNA si mai exact PP-DD. Eu personal n-am nimic cu acest partid si nu vreau sa-i fac reclama ca apoi sa ma trezesc cu reprosuri sau mai stiu eu ce... Tot timpul am fost de partea lui Vadim Tudor dar din pacate acest om nu va putea castiga niciodata alegerile in aceasta tara caci e considerat "ultranationalist", in schimb PP-DD e ceva nou si zic eu...merita incercat.

Ar fi multe de spus, mereu sunt multe de spus dar mai sunt destule zile...Astept sa-mi spuneti si voi ce ati mai facut si bineinteles sa dau o raita pe la blogurile voastre, iar pentru ca au trecut cateva zile de cand n-am mai postat nimic va las mai jos o melodie care sper sa va placa. Pace!

                        

15 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai castigat acel proces de la tribunal:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit! >:D<
    Chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu mai postezi :D.Avand in vedere ca am stat in "concediu" fortat acasa,eu m-am uitat la multe filme :)).Am pierdut timpul deci.

    RăspundețiȘtergere
  3. hey!..Asteptam sa scrii ceva..Eu care sunt intarziata si tot "te`am facut "aici cu o postare..of of ,goda goda..Bine ai revenit..Tare melodia..Nu comentez defavorabil la PP-DD!:P..ci doar ma bucur de melodie..Ceao!

    RăspundețiȘtergere
  4. as vrea sa te invit sa participi la concursul acesta: vicky-onsummer.blogspot.com/2012/03/concurs-libris.html desigur, doar daca vrei.
    o zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Welcome back :). Totu-i bine pe la noi... la tine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun venit inapoi,imi era dor de postarile tale! :) frumoasa melodia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai revenit ! >:d<
    Uite ce sa fac ... bine deocamdata.Baiatu pe care il plac .. m-a pupat ieri de fata cu prietenii lui si am murit:)) .. am rosit toata.. si naa stiu ca e neinteresant ce-ti scriu:)) .. note bune :d .. hainute noi :)) ... chesti tresti :* ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ai revenit! Abia aştept să-ţi citesc viitoarele postări.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca numai eu lipseam de aici :))
    Ma bucur mult ca lucrurile din viata ta se aseaza si vad si aud ca se aseaza foarte frumos ;) Sa stii ca si lucrurile din viata mea, la fel fac si toate-s bune si fff frumoase ;) numai tu lipsesti :P sa stii ca ti-am dus dorul...
    Bine ai revenit prieten drag si de acum, sper sa ne auzim mai des
    Numai bine si iti trimit prin curier multi pupici...

    RăspundețiȘtergere