duminică, 15 ianuarie 2012

Blog inchis temporar!

Salutare, va anunt ca in urmatoarele cateva zile nu se va mai posta nimic pe acest blog deoarece am inceput sa  lucrez la design si vreau neaparat sa-i fac o schimbare. Referitor la postarile de pe blog stiu ca s-au creat anumite confuzii si de accea ma simt nevoit sa spun ceea ce am de spus. E adevarat ca de ceva vreme, Dodo, prietenul meu s-a ocupat de postari, eu fiind plecat in Germania. Insa pe alocuri am postat si eu la fel cum postam in trecut si cum voi posta si de acum incolo. In fine, imi cer scuze oricum ca nu am spus asta pana acum dar vreau sa multumesc in mod special lui Dodo pentru postari si voua pentru comentarii si vizite caci pe zi ce trece numarul de trafic tot creste, iar in cel mai scurt timp va ajunge la 100.000. Pe curand!   Goda

16 comentarii:

  1. >:D< Bine ai revenit Goda!Asteptam urmatoarele schimbari,si urmatoarele postari:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand eu sunt cel ce s-a ocupat de trafic si iti aduc la cunostiinta ca exista site-uri de trafic unde se face schimb automat de trafic si pe langa multe directoare web, iar blogul meu a fost inscris din aprilie 2011 si pe langa asta...tot eu lasam comentarii pe alte bloguri. Dodo imi spunea la un moment dat cand eu nu intram deloc pe blog ca a scazut traficul iar eu in 2 zile l-am ridicat la normal. Deci nu vad unde sunt cele 70.000 de vizite aduse de Dodo. Legat de "melina" de fapt o cheama Malina dar nah...am avut o relatie sentimentala o perioada de timp si in acea perioada ea a mai postat pe blogul meu, si da...ea chiar a adus ceva trafic si persoane noi acestui blog caci era la inceput, multe multumiri si ei. Nu am nimic cu nimeni ci chiar din contra, ii multumesc pentru postarile sale si ca ma ajutat in aceasta perioada. Dar eu de la inceput m-am inteles cu el ca e ceva periodic si in plus daca Dodo chiar vroia sa se vada de toata lumea ca el posteaza i-am spus personal ca voi recunoste si mai mult i-am zis sa specifice el treaba asta undeva in dreapta blogului cu ceva date de contact ale sale. Dar nu sa se supere si sa mentioneze in postari ca a zis o fata "wow Goda...super postare" pentru ca pe acest blog zilnic intra cineva nou care n-are de unde sa fie informat din prima vizita ca Dodo scrie postarile. Eu pe alocuri am mai spus treaba asta dar probabil prea putini au dat importanta! Nu stiu cine esti si nici nu vreau sa te cunosc dar pastreaza tu si acei 2 bani :) Imi pare rau ca sa ajuns la reprosuri de genul asta dar mai mult de atat lucrez si la design-ul blogului deci oricum trebuia oprit cateva zile, in fond eu sunt proprietarul. Multumesc celor ce m-au inteles si mi-au vizitat blogul pana acum, sper sa fiti si mai multi pe viitor! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept " SCHIMBAREA" !!! Cum te gasesc pe facebook_? Daca nu doresti sa faci public in blog, imi poti lasa adreasa pe urmatorul e-mail: valerica2006@mail.ru Multumesc mult! :* O zi cit mai faina sa ai!

      Ștergere
    2. Suntem foarte multumiti ...Nu te obosii sa dai explicatii la toti caci cine vrea sa inteleaga va intelege :)
      Spor la treaba in continuare !!!!

      Ștergere
  4. Acum o să vezi câţi îţi vor simţi absenţa...:-P

    RăspundețiȘtergere
  5. :(...dupa ce ca si eu o sa scriu mai rar acum incepi si tu. >:D< astept noua schimbare. o zi buna!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. sper ca nu o sa lipsesti mult :d

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari! Blogul tau a fost nominalizat pentru premiul " Cel mai bun blog" oferit de Un bulgare de lumina, si in urma voturilor ai primit Premiul de participare.
    Sper sa iti placa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! :* Din pacate n-am mai trecut pe la tine ca eram ocupat cu altele dar pe aceasta cale anunt ca am terminat blogul si in cursul zilei de azi voi posta prima postare! Numai bine!

      Ștergere
  8. Multumesc inca o data tuturor si ma bucur ca va place noul design al blogului!

    RăspundețiȘtergere