luni, 5 decembrie 2011

One man, one night sau isteria revelionului

  Niciodata nu am tratat noaptea asta diferita fata de celelalte, nu am gasit nimic special in ea oricat am incercat. Deja multi se agita, ca unde, ce, si cum se intampla. De obicei cluburile care organizeaza , in noapte dintre ani, cum se zice, o petrecere sunt mai pline de greata ca niciodata. Pentru ca toti gealatii isi scot haina Dulce Cabama, iau o gura de vodka din cei 50 de ml alocati de persoana si brusc devin cei mai smecheri de pe pamant. Desigur ca fenomenul asta des ma amuza, dar uneori iti poate strica seara.
   Eu gasesc ocazie de baut de 3 ori pe saptamana si sunt convins ca are acelasi gust ca in 31 decembrie, nu trebuie sa ajung la suicid pentru ca toti prietenii stau acasa cu familia si implicit raman si eu singur. Unde ar fii problema?
   Petardele si pocnitorile, la fel de amuzante ca Zoroo de mai sus. Ce placere poate avea un om cand aude cum pocane o petarda pe strada? Artificiile sunt ok, chiar frumoase, focurile organizate chiar foarte impresionante,dar petarda...e pentru pentru petarde. Ne jucam si noi cu ele cand eram mici, de ale varstei.
   Nu zic ca nu trebuie sa nu ne distram, sa nu petrecem, spun doar ca nu trebuie sa devenim isterici din cauza asta. Hai noroc!
gif animator

16 comentarii:

  1. Artificiile sunt frumoase, îmi definesc copilăria, dar petardele, de când una mi-a pocnit în față și am rămas surdă vreo zi - două, n-am vrut să mai aud :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu tine în anumite privinţe. Adică, vai îţi dai seama, iau si eu o vodkă şi sunt cea mai şmecheră.:)) Plus că nu înţeleg ce e aşa special. Petrecem noi, dar câteodată cam exagerăm. Mi-a fost dor de postările tale, nu prea te-am mai vizitat, nici pe tine şi nici pe nimeni, am fost extrem de ocupată cu şcoala. Dar acum intru tare pe poziţie, îmi este dor de voi toţi.:) Şi uite, chiar am scris corect, româneşte.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul trecut n-am putut să închid un ochi din cauza petardelor pe care scumpul meu vecin le arunca chiar la mine în curte, de revelion nu m-aş putea lăuda cu experienţe superbe, că de regulă ai mei îl fac la bunici şi e plictisitor rău de tot. Anul ăsta sper să fie diferit, speranţa moare ultima:))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu esti singurul care uraste petardele :))

    RăspundețiȘtergere
  5. mie "noaptea dintre ani" mi se pare asa o risipa de energie...si petardele, nu mai spun. in fine, noi sa fim sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am fost impotriva lor, de cand am vazut ca au murit si oameni din cauza lor...

    RăspundețiȘtergere
  7. Lamaitza: Te cred si eu am intarziat odata cu aruncatul si mi-a pocnit chiar langa ureche :d Iar artifiile sunt superbe, nu doar de revelion :)

    ◦kyky™♥◦: A fi smecher nu inseamna sa bei o vodka dar te inteleg, in Romania imaginatia...Ma bucur ca ai revenit, te mai astept!

    Anca S.: Cam naspa pentru tine, presimt ca anul asta te vei distra si ne vei povesti si noua cat de frumos a fost :) Ps: Daca chiar nu reusesti cu ai tai, vino in Tm sunt sigur ca n-ai sa te plictisesti :d

    Aira: Pai normal, unii bagau petarde la oameni in buzunare si cel mai grave cazuri au fost cum spune si Cristi cand au si murit oameni din cauza lor.

    Scriitor.a: Exact, sanatate inainte de toate.

    Cristi: Chiar iti dau dreptate caci cunosc astfel de cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mda, nici mie nu-mi mai plac petardele de cand una mi-a gaurit pantalonii :)) anu' trecut.
    Noroc ca aveam unii largi jos , ca daca nu..:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu urasc petardele x_X.


    O zi frumoasa >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu petardele nu m-am inteles niciodata in schimb artificiile le ador. Nu am vrut sa dau nume dar multumesc pentru reclama la piesa mea :)

    RăspundețiȘtergere
  11. "Noaptea dintre ani",o noapte ca toate celelalte!Numai buna pentru somn!

    RăspundețiȘtergere
  12. nici eu nu gasesc un rost petardelor, ele mai mult strica.
    dar fiecare face cum vrea si petrece cum vrea :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eliisa: Asta nu-i nimic, am dat intr-un an de un nebun ce tragea cu o artificie dupa oameni de pe balcon ;))

    Alee.Mee :-x: Ms, in special fetelor nu prea le-au placut petardele vreodata.

    T.I.C: Eeee, nici chiar asa :d

    £avi H.: Orice e frumos daca e folosit pana la o anumita limita.

    Dan: Ms.

    MiiutaChan: Ma bucur, petardele chiar sunt un mare pericol.

    RăspundețiȘtergere
  14. oh, pe mine ma enerveaza la culme petarzile/petardele :">. nu mi se par deloc amuzante, se pot intampla multe accidente grave di ncauza lor. pana si la patinoar unii destepti dadeau iar dupa vreo 3 ore cei care se ocupa cu patinoarul s-au gandit sa faca si ei ceva. :))

    RăspundețiȘtergere