vineri, 9 decembrie 2011

Inspiratia mea

  Mereu ma prinde inspiratia in cele mai nepotrivite momente pentru notat idei. Pentru majoritatea postarilor "am tras" de mine sa imi amintesc ce am gandit in noaptea aia cand ma uitam pe geam si ploua afara sau atunci cand ma plimbam singur pe strada. Sunt si ghinionist, ieri v-am pus o intrebare buna(zic eu), dar mi s-a blocat browserul inainte de a publica si nu s-a mai salvat. Desigur ca mai tin minte intrebarea, dar introducerea ei de ieri imi e in ceata, asa ca am trecut peste.
  Cred ca cel mai mult ma inspirira problemele pe care le am sau le-am avut. Trec unele, vin altele. Tare ciudat mai e mersul. Nici nu pot sa vorbesc aici deschis despre ele, de cele mai multe ori le generalizez si va fac sa le pierdeti esenta, desi ea exista printre randuri.
  Ma loveste inspiratia sub dus. Acolo vad totul foarte clar si dispare la fel de repede cum a venit. Cand ma intorc aici nu mai raman decat fragmente nesemnificative care ma fac si pe mine sa ma intreb "ce dracu vreau sa spun?"
   Ma inspira viitorul. Pot sa iti fac 1000 de scenenarii despre cum ma vad in viitor si sunt foarte sigur ca niciunul din cele la care ma gandesc nu mi se vor intampla.
    Ma inspir din mine. Suna ciudat, poate ca nici nu intelegi ce vreau sa zic. Dar cateodata sunt atat de multilateral incat iti pot spune unele chestii la care in alte ipostaze nici nu ma pot gandi.
   Muzica imi aduce de multe ori subiecte de inspiratie. Dintr-un vers putem face trei postari, dar asta doar sub dus, cand e inspiratia mai mare.
   Alcoolul si ... inca ceva imi deschid pana si cea mai mica camera din imaginatie. Imi amintesc de o petrecere, unde, impreuna cu un prieten ( Ceau, frate-miu!) am cantat rime facute instant ce ne-au lasat si pe noi cu gura cascata.
   Hai ca incepem sa ne cunoastem. Pe tine ce te inspira?

gif animator

20 de comentarii:

  1. Eu capăt inspiraţie atunci când sunt la ora de matematică, e incredibil, nici eu nu ştiu cum de se poate întâmpla aşa ceva. Şi cititul mă ajută la vânatul ideilor, dar cel mai mult, momentele proaste şi dezamăgirile, aş scrie vreo 5 posturi pe o dezamăgire, şi evident muzica, am unele momente în care zic, trebuie să scriu despre trupa asta, trebuie, dar peste 10 minute sunt complet în ceaţă. Cel mai nasol e că inspiraţia asta e atât de fluturalnică, vorba ta, vine în cele mai varză momente, când nu am nimic la îndemână să le notez. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma mai inspira nimic in ultima vreme :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate ,nu poti sa-ti descrii toate sentimentele pe blog,sigur generalizezi...inspiratia mea vine de moment,chiar nu am o tema cand vreau sa scriu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine ma inspira noapte, noaptea inseamna inspiratia mea. Noaptea fac chiar si versuri[in gand]. Insa a doua zi nu mai stiu sa fac o rima :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Inspiratia mea?... Ei bine... mie imi poate veni inspiratie oriunde, oricand.
    Acum depinde si de ce fel de inspiratie e vorba. Pot sa am inspiratie in a da o replica cuiva, in a propune cuiva sa facem ceva etc. etc.
    Cat despre inspiratia mea ''artistica''... cea mai intensa era in noptile de vara petrecute sub cerul liber.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deseori mă inspiră oamenii și felul lor de a gândi. Alteori imagini pe care le găsesc pe net, povești citite, conversații și mai ales, găsesc inspirații în melodii, anotimpuri și în trăirile altcuiva.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce ma inspira? dragostea cred dar nu am curajul sa scriu ce simt pe blog :-<

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma inspir din tot...din viata de zi cu zi, din carti, filme, muzica(mai ales asta)...din natura...
    Uneori poate cineva sa ma lase intr-o camera goala, cu un mp3 si inspiratia vine din orice...pana si din aer :)
    Sa nu va paraseasca nici o clipa inspiratia pentru ca aveti un blog foarte frumos ^^!

    RăspundețiȘtergere
  9. In general tot ce ma inconjoara! Chiar mi-a placut mult acest articol...si m-a inspirat la ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma inspira viata de zi cu zi :-?? .Bucuriile din ea ,tristetiile :(.Viata...:d

    RăspundețiȘtergere
  11. pe mine ma prinde inspiratia cand e f multa liniste, sau cand ploua, sau cand fac o baie fierbiiiinte, sau cand sunt trista sau preaaa fericita:)
    ma inspira si fulgii de nea si picaturile de ploaie si chiar si copacii, sau natura sa zic asa:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Te înţeleg la partea cu alcoolul :)) hihi, pe toţi ne inspiră, nu?
    Oricum.. şi mie mi se întâmplă să-mi vină idei noaptea, sau oricând numai să nu am pe ce sa le scriu, daca am pe ce, sigur nu mai vin. Aşa, stau şi le sucesc pe toate părţile, bag filosofii şi ajung la partea cu "da! asta merită scris". Ajung pe blog, scriu un rând si până îl scriu pe ăla am uitat deja tot :)) \m/

    RăspundețiȘtergere
  13. hmm...interesantă postarea ta:)
    Cred că inspiraţia mea vine pe moment..Cum încep să scriu, cum îmi zboară frenetic prin minte o seamă de idei. Nu mă gândesc niciodată la un subiect înainte.
    Dar, în special...scriu când sunt singură, cu o cană de cafea sau ciocolată caldă fierbinte în faţă şi cu multă linişte. :P

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am inspiratie de obicei cand sunt singura in baie:)) (de obicei la dus)..sau cand sunt nervoasa(cele mai interesante articole le-am scris cand eram nervoasa:)) )

    RăspundețiȘtergere
  15. Wow! Nu ma asteptam la asa raspunsuri complexe.
    Va multumim pentru sustinere si va dorim inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  16. lucruri asemanatoare :x. alcoolul, muzica, eu insumi, si idolii mei (actorii preferati, cantareti preferati, pictori, regizori, etc..) picturile, muzica, filmele... razele de soare, scoala, mai TOT :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumoase raspunsuri, de la fiecare. Incepem sa ne cunoastem incetul cu incetul...

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte interesant..subscriu nu esti singurul care are cele mai nepotrivite momente pentru inspiratie..mie deseori mi se intampla in miez de noapte si chiar nu ma pot lasa sa dorm..odata chiar am luat un caiet numai stiu exact cat era ceasul pentru a transcrie versurile ce-mi veneau in minte in acele momente.Persoanele ma inspira,perosanele dragi,sentimentele..iar despre asta cred ca am scris probabil postari intregi.E incredibil ca inspiratia poate veni chiar atunci cand nu te astepti ,ci nu cand o doresti..doar eu spun,ca poate e mai frumos asa.:) Mi-a placut foarte mult poastarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  19. asa patesc si eu ! crede-ma, imi vine inspiratia in cele mai nepotrivite momente. uneori si cand mai am putin si adorm si imi vin in cap diferite lucruri interesante iar pana dimineata le uit. la scoala, cand profu ne preda si eu ma gandesc la altceva, nu la ce spune el si nu pot sa notez acele ganduri si apoi le uit. :-<

    RăspundețiȘtergere
  20. hmm..pe mine pot sa zic ca in special ma inspira teme filozofice sau probleme fara raspuns..culmea..in mintea mea creata totul merge pe logica..si gasesc inspiratie...si o inspiratie vine dintr-o imaginatie bogata..altfel nu vei duce lipsa de idei niciodata
    pe cand ispiratia artei..e prea..nu stiu cum sa zic..un moment mai intim(cel putin pentru mine) atunci cand lasi gandurile libere sa zboare catre necunoscut sau catre lumea ideala din perspectiva ta
    am avut o idee sa port tot timpul un carnetel la mn..dar nu prea mia reusit..kdeoarece cum spuneti si voi inspiratia vine in cele mai cacacioase momente
    in rest daca reti sa fiti inspirati 1 bere sau 2 pahare de vin si fviata o sa vi se para mai frumoasa mai amuzanta si mai comunicativa..dar nu intreceti masura ca o sa fie doar penibil..2 pahare ajung
    poate oi fii eu mai prost de felul meu..am 20 de ani si toata viata inainte(sau cel putin pana da o masina peste mine:)))..dar asta e parerea mea
    o zii buna in continuare

    RăspundețiȘtergere