sâmbătă, 6 aprilie 2019

Cum sa câstigati bani cu Swagbucks?

În primul rând, Swagbacks este un site web legitim, care chiar va va plati în bani. Nu este o escrocherie si chiar veti fi rasplatiti pentru efortul dumneavoastra. Site-ul web utilizeaza propria moneda numita SB (Swab Bucks), iar dumneavoastra câstigati SB-uri desfasurând anumite activitati. Dupa ce ati acumulat SB-uri de o anumita valoare, puteti sa schimbati SB-urile în numerar (trimiteti banii prin PayPal si apoi în contul dumneavoastra bancar) sau în carduri cadou de la câtiva dintre marii comercianti cu amanuntul din UK (Amazon, Argos, TK Max, John Lewis, Currys, PC World).

Pentru ca sa câstigati bani, întâi trebuie sa va înregistrati. Mergeti la Swagbucks.com*, completati informatiile si deschideti-va contul. Dupa ce v-ati creat un cont, câstigati SB-uri rapid si usor doar prin completarea profilului dumneavoastra. Odata ce v-ati deschis un cont, iar profilul este complet, în partea stânga veti vedea diferitele moduri disponibile pentru a câstiga SB-uri. Puteti alege Shop, Watch, Play, Discover, Answer ?i Search. Faceti clic pe link si vedeti care sunt cele mai noi oferte. Astfel câstigati SB-uri si în timp va veti da seama si singuri care sunt cele mai bune oferte si cum puteti câstiga cât mai multe SB-uri. Sunt totusi câteva lucruri pe care le puteti face pentru a câstiga SB-uri cât mai repede.

Cum sa câstigati SB-uri repede?

Adaugati SwagButton în browser-ul dumneavoastra.

SwagButton este o extensie de browser pentru Chrome, Firefox si Internet Explorer. Daca îl aveti instalat, pe lânga faptul ca o sa câstigati 1 SB zilnic, puteti câstiga SB-uri suplimentare, în câteva moduri. SwagButton va anunta în coltul ecranului daca site-ul pe care sunteti ofera SB-uri la cumparaturi online, vizionare de clipuri video (asa ca puteti face mai multe lucruri deodata) si puteti valorifica codurile Swag din browser-ul dumneavoastra. Ce sunt codurile Swag?

Instalare Android si aplicatii iOS

Daca aveti un telefon inteligent, pentru motivul de mai sus (cele mai bune oferte si coduri Swag), ar trebuie sa instalati aplicatiile mobile: Android, iOS.


Recomandare prietenilor si familiei

Doriti ca si prietenii dumneavoastra sa afle de Swagbucks? Recomandarile sunt un mod grozav de a obtine SB-uri. Indiferent daca dati share la un link pe Facebook, trimiteti un e-mail prietenilor sau puneti un banner pe blog-ul dumneavoastra, când un prieten se aboneaza la Swagbucks prin link-ul dumneavoastra, câstigati 10% din SB-urile pe care referinta dumneavoastra le câstiga – pe viata.

Utilizati Swagbucks ca motor de cautare prestabilit

Setati Swagbucks Search drept motor de cautare prestabilit si veti câstiga între 25 si 50 SB-uri zilnic, cu bonus-urile ocazionale introduse aici. Acesta este modul meu preferat de a câstiga cu Swagbucks, fiind o situatie de tipul Set it and forget it (seteaza, salveaza si uita de el). Odata ce ati facut setarea, ea se salveaza imediat si nici nu va veti da seama când o folositi – câstigati bani, facând ceva ce oricum ati face, iar acesta este cel mai bun mod de a câstiga bani.

Utilizare aplicatie Swagbucks TV

Pentru a va maximiza profiturile, descarcati aplicatia Swagbucks TV, care ruleaza videoclipuri back-to-back (de sprijin) pe telefon. Trebuie doar sa porniti telefonul, sa va asigurati ca sunteti conectat la Wifi si sa îl lasati deoparte pentru rularea de clipuri video – asa câstigati recompense – în timp ce faceti altceva.


Pentru inregistrare, click aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu