miercuri, 28 martie 2012

Acum 10 azi nu visai la celular

Inainte cand eram mai mic cumparam fiecare numar al revistei CONNECT despre telefoane mobile, care se gasea pe piata lunar. Tin minte ca eram foarte pasionat, desi, la vremea respectiva, la unele dintre ele abia imi permiteam sa visez. Am reusit la un moment-dat sa imi satisfac o parte dintre mofturi, punand deoparte luni intregi banii de buzunar. Ca si acum, e acea vreme telefoanele mobile performante erau un moft, si cine avea unul era ok. Dadea bine in fata prietenilor si tin minte ca duceam o lupta stransa in cadrul clasei, care sa aiba cel mai performant telefon, sau cea mai ingenioasa aplicatie. Avand in vedere ca timpul a trecut si eu nu am mai fost asa preocupat de telefoane mobile, am ramas uimit de modul accelerat in care tehnologia continua sa evolueze. Acum cativa ani nici nu visam la camere foto de 8-12 mpx, ori procesoare cu o frecventa ce atunci abia putea fi intalnita pe un laptop. Am ramas uimit sa aflu ca unul dintre cele mai performante modele de la Samsung, si anume Galaxy S3 ruleaza cu un procesor Quad Core, are 2gb memorie ram si modem 4G, in ciuda faptului ca are o grosime de doar 7mm. Mi se pare de-a dreptul fascinant, avand in vedere ca aceasta configuratie multi nu o au nici pe laptopul de la care tasteaza.

sâmbătă, 24 martie 2012

Nimic nu e nou

Secundele trec...dar nimic nu e nou. Desi in ultimii 3-4 ani incepusem sa detest muzica lui Puya cu schimarea lui prea mare de gen muzical, totusi a revenit cu o melodie noua care mi-a amintit de vrumurile din trecut cand am inceput si eu sa ascult Hip Hop/Rap iar primul meu album cumparat a fost chiar de la La Familia - Familiarizeaza-te, undeva prin 2000-2001. Locul de unde am cumparat acel CD (Terra, pentru cunoscatori) avuse pentru mine o valoare sentimentala nu stiu exact de ce dar era ceva special pentru mine, si ieri trecand pe acolo sa-mi cumpar ceva am zarit de la distanta o macara si mai multe masinarii care distrugeau tot pe acolo :( Partea proasta este ca in locul acelui Mall vor sa construiasca depozit cu materiale de constructii, iar materiale de constructii gasesti la tot pasul...dar fie. E doar un moment nimic nu e nou cum zice si Puya, unicul loc de care imi pasa si mie, si pe ala il distrug :)) Va las cu melodia lui Puya si va doresc o zi buna!



       

marți, 20 martie 2012

I`m Back

Salutare! Astazi nu vin cu nici un articol pe blog. Vin doar sa va intreba ce mai faceti, ce mai e nou? ...si sa va spun ca mi-a fost dor de voi si blogurile voastre. Am cam lipsit in ultima vreme si abia mi-am facut putin timp sa postez o melodie si sa urez "la multi ani" de 8 martie. Inca de la inceputul anului am avut niste probleme cu anumite persoane si cu justitia romana, incat pana la urma s-a ajunssi la tribunal. Din fericire s-a facut dreptate intr-un final si am reinceput sa ma consider n luptator. Uitandu-ma zilele trecut la TV am vazut tot mai multe certuri si neintelegeri intre partidele politice si in special unul care a fost atatat de catre CNA si mai exact PP-DD. Eu personal n-am nimic cu acest partid si nu vreau sa-i fac reclama ca apoi sa ma trezesc cu reprosuri sau mai stiu eu ce... Tot timpul am fost de partea lui Vadim Tudor dar din pacate acest om nu va putea castiga niciodata alegerile in aceasta tara caci e considerat "ultranationalist", in schimb PP-DD e ceva nou si zic eu...merita incercat.

Ar fi multe de spus, mereu sunt multe de spus dar mai sunt destule zile...Astept sa-mi spuneti si voi ce ati mai facut si bineinteles sa dau o raita pe la blogurile voastre, iar pentru ca au trecut cateva zile de cand n-am mai postat nimic va las mai jos o melodie care sper sa va placa. Pace!

                        

joi, 8 martie 2012

La Multi Ani, de 8 martie!

                         
                                                      Melodia spune tot!  
                           
                        

miercuri, 7 martie 2012

Schimbare

Daca iti place sa te lauzi si esti laudaros din fire, probabil nu deseori s-a pus problema de a te schimba, de a-ti dori putin mai mult ca de maine sa fii un alt om. Crezi ca nimeni si nimic nu te poate schimba, ca tu esti invincibil? La un moment-dat tot va aparea un motiv pentru a face acest pas.Foarte multe persoane se schimba odata cu implicarea intr-o relatie, una de la care isi doresc stabilitate si seriozitate. Este un fapt bine-cunoscut si confirmat ca persoana iubita te poate schimba total, atat fizic cat si comportamental. Trebuie sa fii foarte atent in astfel de momente, pentru a nu face o mare greseala. Daca simti ca persoana pentru care esti dispus sa faci acest pas merita, atunci fa-o fara a mai sta pe ganduri, in caz contrar, mai bine te retragi inainte de a fi prea tarziu. Orice ai alege, nu te lasa dus de val! In special tinerii sunt cei care se gandesc la schimbari de comportament, acestea aparand deobicei atunci cand sunt pusi intr-un impas. Multi doresc sa ia atitudine atunci cand descopera ca in anturajul lor este ceva ce nu merge ca uns. Deobicei prietenii te influenteaza mult in luarea deciziilor, astfel ca ar fi bine sa nu te lasi pacalit si sa te gandesti de unul singur daca faci ceea ce trebuie.

PS: Imi cer scuze pentru lipsa din ultimele zile dar sunt putin ocupat, cel putin o perioada.

“S-auzim de bine!”

vineri, 2 martie 2012

Ambitia !


De ceva vreme incoace o parte dintre prietenii mei care ma cunosc destul de bine si stiu cu ce ma ocupam inainte ma intreaba unde mi-a disparut ambitia ?. Uneori si eu imi pun aceeasi intrebare, gandindu-ma la zecile de nopti nedormite in care lucram incontinuu, mergand apoi direct la scoala. Consideram pe vremea aceea ca nu este timp de pierdut, iar fiecare minut trebuie valorificat, deci ca nu mai este timp si pentru somn. Au fost multe esecuri, dar si zile senine. Am invatat multe lucruri in mediul online, invatasem cand e cazul sa ma incred, si cand sa fiu circumspect, insa in ultima vreme mi-am cam pierdut din dexteritate, ceea ce nu-mi este deloc benefic. Nu ma pot plange ca sunt foarte ocupat, insa programul haotic pe care il am de cateva luni de zile nu imi da deloc voie sa duc la bun sfarsit ceea ce imi propun. Sunt totusi constient ca exista o rezolvare: e timpul sa ma descotorosesc de obiceiurile prostesti si sa imi organizez programul astfel incat sa nu mai bat pasul pe loc. Simt cum vremea trece pe langa mine si nu realizez nimic, las proiectele in urma, si mai ales idei pe care inca nu am apucat sa le pun in practica. Imi promit ca acum odata cu inceperea primaverii ma voi pune pe picioare. Imi promit ca voi invinge starea de plictiseala, imi promit ca voi fi mult mai atent cu gestionarea timpului liber. Deasemenea imi voi promite ca voi iesi din multime, voi incerca sa ma fac remarcat si sa fiu constructiv. Voi fi mult mai optimist si voi lupta pentru ceea ce imi doresc. Atunci cand iti doresti cu adevarat un lucru, invingi orice pentru a ajunge la el, tocmai de aceea imi voi construi un wish-list in zilele ce urmeaza.

Voi ce schimbari v-ati propus sa faceti incepand cu primavara asta ?